Lovitură importantă pentru Tottenham! Clubul a anunţat oficial cât va lipsi Kane

Tibi Demeter    Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
14/03/2018, 19:03
Lovitură importantă pentru Tottenham! Clubul a anunţat oficial cât va lipsi Kane

UPDATE: Tottenham a anunţat oficial că Harry Kane va absenta de pe teren pe toată durata lunii martie şi va reîncepe antrenamentele cu echipa la începutul lunii viitoare. Atacantul a suferit o accidentare la gleznă în partida cu Bournemouth din ultima etapă de campionat şi va rata şi partidele amicale ale naţionalei Angliei de la finalul lunii aprilie.

Dar veştile proaste continuă să vină pentru antrenorul Mauricio Pochettino. Jurnaliştii de la Mirror au consulatat mai mulţi medici de specialitate şi au anunţat că internaţionalul englez va reveni pe teren abia în luna mai.

În aceste condiţii, Harry Kane are şanse minime să mai joace în actuala ediţie din Premier League, dar specialiştii consideră că el va fi ap pentru turneul final al Cupei Mondiale din Rusia.

Kane a fost surprins în cârje

Atacantul lui Spurs s-a lovit la glenza dreaptă în minutul 34 al partidei Bournemouth – Tottenham 1-4 şi a fost schimbat în cele din urmă cu Erik Lamela. Kane a fost surprins a doua zi în cârje, glezna dreaptă a piciorului fiind imobilizată, iar fanii lui Tottenham au început să îşi pună serioase semne de întrebare cu privire la starea fotbalistului.

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×