Lovitură importantă pentru Tottenham! Clubul a anunţat oficial cât va lipsi Kane

harry kane, cupa mondiala, sezon, pericol, accidentare, tottenham

Tottenham Hotspur a primit o lovitură grea după ce golgheterul Harry Kane s-a accidentat în partida de campionat cu Bournemouth.

UPDATE: Tottenham a anunţat oficial că Harry Kane va absenta de pe teren pe toată durata lunii martie şi va reîncepe antrenamentele cu echipa la începutul lunii viitoare. Atacantul a suferit o accidentare la gleznă în partida cu Bournemouth din ultima etapă de campionat şi va rata şi partidele amicale ale naţionalei Angliei de la finalul lunii aprilie.

Dar veştile proaste continuă să vină pentru antrenorul Mauricio Pochettino. Jurnaliştii de la Mirror au consulatat mai mulţi medici de specialitate şi au anunţat că internaţionalul englez va reveni pe teren abia în luna mai.

În aceste condiţii, Harry Kane are şanse minime să mai joace în actuala ediţie din Premier League, dar specialiştii consideră că el va fi ap pentru turneul final al Cupei Mondiale din Rusia.

Kane a fost surprins în cârje

Atacantul lui Spurs s-a lovit la glenza dreaptă în minutul 34 al partidei Bournemouth - Tottenham 1-4 şi a fost schimbat în cele din urmă cu Erik Lamela. Kane a fost surprins a doua zi în cârje, glezna dreaptă a piciorului fiind imobilizată, iar fanii lui Tottenham au început să îşi pună serioase semne de întrebare cu privire la starea fotbalistului.