Life

Kani de la Chefi la Cuțite, de nerecunoscut. Cum arată tânărul fără tatuaje și cu păr lung

05.12.2020 | 14:33
Kani de la Chefi la Cutite de nerecunoscut Cum arata tanarul fara tatuaje si cu par lung
ADVERTISEMENT

Concurentul Kani de la „Chefi la cuțite” a fost remarcat de telespectatori datorită talentului său culinar, dar și ca urmare a stilul său excentric și a aspectului fizic deosebit.

În prezent, Kani are foarte mulți susținători pe care i-a câștigat în urma parcursului său în competiția de pe Antena 1, dar puțini știu cum arăta tânărul înainte să devină cunoscut.

ADVERTISEMENT

Fără tatuaje pe față și cu părul lung, Kani este de nerecunoscut. Pe numele lui real Andrei Hîncu, acesta a reușit să-i surprindă pe cei trei chefi încă de la prima apariție.

Kani de la Chefi la Cuțite, schimbare radicală

Kani este într-adevăr un tânăr nonconformist, dovadă fiind stilul lui excentric. Nu este un secret faptul că tânărul în vârstă de 27 de ani este foarte pasionat de tatuaje, având câteva chiar și pe față. În plus, stilul său este foarte bine definit, acesta purtând o pălărie neagră de care pare nedezlipit.

ADVERTISEMENT

Tânărul în vârstă de 27 de ani arăta total diferit în urmă cu trei ani, când nu avea tatuaje pe față, iar podoaba lui capilară era mult mai lungă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kani (@kanionehand)

În plus, pe pagina sa de Instagram, Kani are mai multe fotografii și cu iubita sa, Maria, care este dansatoare profesionistă.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kani (@kanionehand)

Kani și Maria au o frumoasă poveste de dragoste de mai mult de un an, semn că tânărul are succes pe toate planurile, nu doar în ceea ce privește cariera sa de bucătar.

La doar 27 de ani, Kani a acumulat multă experiență în mai multe domenii. După ce a făcut un curs de frizerie, acesta a lucrat în Bulgaria, iar apoi a participat la un concurs renumit în Germania.

ADVERTISEMENT

„M-am dus știind că nu o să ajung în finală, că aveam un bilet a doua zi spre Tenerife, voiam să mă mut acolo. Dar la concursul din Germania m-a văzut managerul de la cea mai mare companie din lume în domeniu, cumva mai sus de atât nu poți să țintești, și mi-a făcut o ofertă să mă duc acolo, genul de ofertă pe care o primești doar o dată în viață și pe care nu poți s-o refuzi. Am avut o frică să stau cu rockstaruri ale frizeriei, dar până la urmă a fost totul bine”, a povestit Kani la Antena 1.

De-a lungul timpului, aspectul fizic al lui Andrei Hîncu a suferit diverse modificări. Tânărul a avut părul roșcat și lung, dar a fost și tuns scurt și vopsit blond.

ADVERTISEMENT