Fotbal international

Kante cel timid: i-a fost rușine să ceară trofeul de la colegi. Video

16.07.2018 | 12:16
Ngolo Kante a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Franței, dar i-a fost rușine să pozeze cu trofeul

N’Golo Kante a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai acestui Mondial pentru Franța, dar i-a fost rușine să iasă în fața la premierea echipei, după finala câștigată la Moscova în fața Croației, scor 4-2.

Jurnaliștii francezi au obersvat faptul că fotbalistul lui Chelsea s-a ferit din nou de luminile reflectoarelor. Kante era mult prea rușinat să ceară trofeul pentru a face o poză cu el. Mijlocașul dublu campion în Anglia stătea cuminte, la rând, fără să facă vreun gest pentru a primi și el trofeul. În cele din urmă Steven N’Zonzi a observat că fotbalistul se ferea de momentul din fața camerelor, s-a dus la Florian Thauvin, a luat trofeul și I l-a înmânat coechipierului său mult mai timid. Momentul în care N’Zonzi i-a oferit trofeul lui Kante a fost prins și de camerele de luat vederi.

Povestea emoționantă a lui N’Golo Kante

N’Golo Kante are o poveste de viață incredibilă. Când Didier Deschamps, Zinedine Zidane și ceilalți fotbaliști ai Franței ridicau trofeul deasupra capului la Mondialul din 1998, mijlocașul defensiv al lui Chelsea îşi ajuta tatăl să strângă gunoaiele de pe străzile Parisului, pe care le ducea mai apoi la o fabrică de reciclare. Patru ani mai târziu şi-a pierdut tatăl, însă acesta a găsit puterea să continue şi să-şi împlinească visul, acela de a juca fotbal la cel mai înalt nivel. În 2012, Kante debuta în Ligue 2 la Boulogne, ca după trei ani să ajungă, în Premier League, la Leicester.

După ce a cucerit titlul cu Leicester, Kante s-a transferat la Chelsea, unde a câștigat din nou Premier League. În prezent, mijlocașul s-ar afla în atenția celor de la FC Barcelona.