Life

Kanye West ar fi înșelat-o pe Kim Kardashian cu make-up artistul Jeffree Star. Cum a fost dat de gol

08.01.2021 | 17:25
Kanye West ar fi inselato pe Kim Kardashian cu makeup artistul Jeffree Star Cum a fost dat de gol
În imagine: Kanye West, Jeffree Star și Kim Kardashian. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Divorțul dintre Kanye West și Kim Kardashian a acaparat atenția întregii lumi mondene, iar în Statele Unite, pe lângă asaltul asupra Capitoliului, doar despre asta se vorbește.

Se pare că rapper-ul american ar fi tradus-o pe diva cu cel mai mare posterior din America cu un make-up-artist excentric, extrem de cunoscut în rândul comunității LGBTQ, numit Jeffree Star.

ADVERTISEMENT

Zvonurile că între Kanye și Jeffree ar fi existat cel puțin o idilă romantică au fost întărite de recentele postări ale cosmeticianului pe pagina sa de Instagram.

Kanye West și Jeffree Star, o idilă despre care vorbește toată America

Totul a pornit de la un videoclip de pe TikTok în care acesta a declarat că a avut o aventură cu Kanye, însă nu toată lumea l-a luat în seamă.

ADVERTISEMENT

Apoi au urmat mai multe articole în presa din scandal din State în care declarațiile aparent ”la mișto” făcute de Jeffree au fost luate în serios.

Totul a culminat cu cea mai recentă postare a lui Jeffree, în care a scris următoarele: „Sunt gata pentru slujba de duminică”. Textul se referă la faimoasele servicii religioase muzicale pe care Kanye le susține aproape în fiecare săptămână, iar fanii starului s-au prins imediat.

ADVERTISEMENT

Pentru a aduce încă o probă despre relația specială pe care ar avea-o cu Kanye West, Jeffree a mai postat pe același Instagram o fotografie cu un peisaj montan din statul american Wyoming, acolo unde locuiește deja fostul soț al lui Kim Kardashian,

Kim și Kanye, relație complicată în 2020

„Mă încântă foarte tare aceste nopți de iarnă din Wyoming”, a fost mesajul mai limpede ca apa al lui Jeffree care ar confirma aventura cu Kanye.

ADVERTISEMENT

Relația dintre Kanye West și Kim Kardashian s-a deteriorat încă de anul trecut, după ce artistul american a acuzat-o pe familia soției sale de practici oculte, acesta postând mesaje extrem de ciudate în spațiul virtual, mai ales pe contul său de Twitter. Acesta a scris inclusiv că familia soției sale voia să îl interneze cu forța la Psihiatrie.

Kim Kardashian i-a găsit atunci o scuză și a transmis publicului că bărbatul ei este bipolar. S-au împăcat pentru o perioadă, însă relația lor a suferit din nou convulsii, astfel că s-a ajuns în cele din urmă la concluzia inițială: doar divorțul le poate face bine momentan.

 

 

ADVERTISEMENT