News

Kanye West, gest șocant în mediul online. Ce a făcut controversatul artist sub ochii a milioane de fani

17.09.2020 | 14:33
Kanye West gest socant in mediul online Ce a facut controversatul artist sub ochii a milioane de fani
ADVERTISEMENT

Rapperul Kanye West este recunoscut pentru gesturile sale inexplicabile și reacțiile impulsive, iar de data asta a șocat o lume întreagă cu cel mai recent videoclip postat chiar de către acesta pe contul său de Twitter.

Soțul celebrei Kim Kardashian aspiră la titlul de președinte al Statelor Unite ale Americii, dar comportamentul său lasă de dorit. Cu fiecare apariție, acesta reușește să își surprindă publicul, însă nu întotdeauna într-o manieră pozitivă.

ADVERTISEMENT

Acțiunile neașteptate ale artistului au deseori menirea de a își exprima nemulțumirea față de industria muzicală, iar videoclipurile și mărturisirile sale reprezintă modalitatea prin care acesta se revoltă.

Se vrea a fi viitorul președinte al Statelor Unite, însă continuă să își șocheze fanii. Iată ce a mai făcut cântărețul Kanye West

Kanye West continuă să ne surprindă pe Twitter, odată cu apariția într-un material video, publicat chiar de el,  în care pare că urineaza pe o statueta Grammy, premiu pe care l-a castigat de nenumărate ori.

ADVERTISEMENT

Reacția nervoasă a americanului este generată de modul in care sunt întocmite contractele cu principalele case de discuri din America.

,,Imi pun viața in pericol pentru ai mei. Industria muzicală și NBA sunt nave moderne de sclavi. Eu sunt noul Moise”, a scris artistul pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Kanye West a mai anunțat și că va înceta să mai lanseze muzică, dar a șters, ulterior, postarea. Apoi a comparat industria muzicală cu sclavia și a adus în discuție cele zece contracte pe care se presupune că le-ar avea cu compania Universal.

Videoclipul face parte dintr-o avalanșă de tweet-uri, iar fanii au reacționat imediat.

,,E suficient, domnule West, vă rog, este destul pentru astăzi.” a comentat un fan.

Se pare, totuși, că vor mai urma astfel de proteste, rapperul afirmând că nu se va opri aici și va face tot ce poate pentru a avea câștig de cauză, ba chiar a invocat și alți artiști, printre care Bono, Drake, Kendrick Lamar și Taylor Swift, în speranța că va avea sprijinul lor.

ADVERTISEMENT

,,Toți cei de la Universal și Vivendi vă rog să înțelegeți că voi face tot ce stă în puterea mea legală și îmi voi folosi vocea până când se vor schimba toate contractele.”  a continuat Kanye.

Ce spune partenera lui Kanye West, Kim Kardashian, despre acțiunile soțului ei

De-a lungul timpului, Kim Kardashian i-a fost alături soțului ei și a venit în apărarea sa. Aceasta a afirmat despre Kanye că, fiind diagnosticat cu tulburare bipolară, se confruntă cu multe probleme, iar reacțiile sale sunt justificate.

Kanye West și Kim Kardashian
Ce spune Kim Kardashian în apărarea soțului ei. Sursa foto: Instagram.

,,Oricine are [tulburare bipolară] sau are în viața sa o persoană dragă care suferă de așa ceva, știe cât de complicat și dureros este să înțelegi.” a scris vedeta.

 

ADVERTISEMENT