Life

Kanye West, mesaje extrem de dubioase pe Twitter. Acuzații grave la adresa lui Kimberly Kardashian. Vorbește despre doctori și copiii săi

21.07.2020 | 11:54
Kanye West mesaje extrem de dubioase pe Twitter Acuzatii grave la adresa lui Kimberly Kardashian Vorbeste despre doctori si copiii sai
ADVERTISEMENT

Kanye West șochează din nou America și lumea întreagă! Candidatul la alagerile prezidențiale din această toamnă a pășit forte în cursa electorală, iar mulți adepți ai conspirațiilor susțin că rapper-ul vrea să spună adevărul despre ce se întâmplă în industria de entertainment din Statele Unite.

Kanye West șochează planeta cu mesajele sale de pe Twitter

După ce a plâns în fața publicului său dezvăluind că tatăl său a vrut ca mama să îl avorteze, și că datorită mamei sale există el, Kanye a postat din nou mesaje ciudate pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când cântărețul, soțul lui Kim Kardashian, se lansează în ipoteze halucinante vizavi de ce  înseamnă sacrificiile pe care trebuia să le facă pentru a ajunge la inima publicului.

Kanye a scris nici mai mult, nici mai puțin, că soția lui, Kimberly, a vrut să îl interneze cu forța cu ajutorul doctorilor și că el, ca tată, nu va permite ca ai lui copii să fie vânduți să pozeze pentru publicații de tipul Playboy.

ADVERTISEMENT

Postări criptate și acuzații voalate

De altfel, fanii artistului au observat o altă serie de mesaje criptate pe care acesta le-ar fi direcționat către soacra sa, Kris Jenner, și Kim.

Kanye a mai spus că toată lumea și-a dat seama că filmul „Get out” (unul care provoacă o serie de controverse și în ziua de azi) este despre el și a lansat un mesaj extrem de dur la adresa soacrei sale: „Kriss, nu te juca cu mine”. Acesta i-a mai zis soacrei sale să țină medicamentele calmante și antipsihoticele (pe care probabil vor să i le administreze lui) departe de copiii săi.

ADVERTISEMENT

Nu se știe ce se află în spatele comportamentului ciudat al lui Kanye, însă unii internauți au găsit o posibilă explicație.

Cântărețul american a mărturisit în urmă cu câțiva ani că și-a vândut sufletul la un moment dat pentru a ajunge sus. Kanye este foarte religios și dă de înțeles că toată industria muzicală și întregul divertisment ar fi manevrat de forțe oculte, ale Răului.

ADVERTISEMENT
kanye west
Două din mesajele ciudate postate pe Kanye West pe Twitter

Trailer-ul filmului despre care Kanye susține că e despre el: