Life

Kanye West nu suferă după despărțirea de Julia Fox. A fost surprins cu o altă divă

Kanye West nu pare că a suferit foarte mult după ce s-a despărțit de Julia Fox. Cunoscutul rapper a fost surprins în compania unui model, care seamănă izbitor cu fosta sa soție.
16.02.2022 | 20:02
Kanye West nu sufera dupa despartirea de Julia Fox A fost surprins cu o alta diva
ADVERTISEMENT

Kanye West și Julia Fox păreau extrem de fericiți, dar spre surprinderea tuturor s-au despărțit după doar șase săptămâni de relație.

La doar câteva zile, cunoscutul rapper a fost surprins în compania unei alte domnișoare, modelul Chaney Jones.

ADVERTISEMENT

Cei mai mulți au observat că aceasta seamănă izbitor cu fosta soție a lui Kanye, Kim Kardashian.

Kanye West nu suferă după despărțirea de Julia Fox. A fost surprins cu o altă divă

De curând, Kanye West a fost surprins într-un club din Malibu împreună cu vedeta Instagram, Chaney Jones. Cei mai mulți au observat că aceasta seamănă foarte bine cu fosta soție a artistului, Kim Kardashian. 

ADVERTISEMENT

Despre Chaney Jones nu se știu foarte multe lucruri. Tânăra, în vârstă de 24 de ani, este destul de populară pe Instagram unde este urmărită de peste 100.000 de fani. Aceasta a anunțat anul trecut că își deschide un cabinet de sănătate mintală, având un master în psihologie.

Kanye s-a despărțit recent de Julia Fox

Kanye și actrița Julia Fox păreau că se înțeleg de minune. În ultima perioadă au fost văzuți destul de des împreună și cei mai mulți credeau că formează cuplul perfect. După doar șase săptămâni, au anunțat însă că s-au despărțit.

ADVERTISEMENT

Surse apropiate actriței au declarat pentru presa de peste ocean că aceasta nu a dorit să ia parte la scandalul mediatic provocat de rapper.

“Julia a avut parte de suficientă dramă în relațiile sale trecute și ultimul lucru de care are nevoie acum e și mai multă dramă.

ADVERTISEMENT

Julia chiar îl place pe Kanye, dar când acesta are acele izbucniri publice, îi e greu să nu se lase afectată de ele. Nu vrea să aibă parte de dramă în relație, fie că e cu Kanye sau cu oricine altcineva”, au scris cei de la HollywoodLife.

Cei doi și-au început relația la doar o lună și jumătate după ce rapperul a divorțat de Kim Kardashian. Aceasta a cerut divorțul în anul 2021, după o căsnicie de șapte ani. Kim a solicitat și custodia celor patru copii: Chicago, North, Saint și Psalm.

Potrivit unor apropiați, rapperul ar fi destul de deranjat de faptul că fosta sa soție are o relație cu Pete Davidson.

ADVERTISEMENT