Carousel hot news

Un stelist e ca şi PLECAT! “Gata, ajunge! Nu mai poate!”

Pantelis Kapetanos a revenit la Steaua la mijlocul lunii septembrie şi a început în forţă a doua descălecare în Ghencea. A reuşit o “dublă” în faţa Săgeţii Năvodari, care i-a...
23.03.2014 | 00:02
Un stelist e ca şi PLECAT!

Pantelis Kapetanos a revenit la Steaua la mijlocul lunii septembrie şi a început în forţă a doua descălecare în Ghencea. A reuşit o “dublă” în faţa Săgeţii Năvodari, care i-a determinat pe oficialii roş-albaştrii să-şi frece mîinile de bucurie. Grecul nu a mai continuat, însă, în aceeaşi notă, şi a ajuns rezervă de lux la Steaua. Salariul mare pe care îl încasează (20.000 de euro pe lună), dar şi desele accidentări, l-au determinat pe Gigi Becali să ia în calcul o despărţire de atacant la finalul acestui sezon. “Gata, tată, ajunge şi cu Kapetanos. Băiatul ne-a ajutat în trecut, dar acum nu mai poate. Nu îi dau atîţia bani ca el să stea în tribună, nu îl mai plătesc dacă nu pleacă! Mai bine aduc unul tînăr şi fac şi economie”, le-a transmis Becali oamenilor săi.

Pleacă gratis la Volos

Conform surselor FANATIK.RO, vîrful şi-ar fi găsit deja echipă şi va reveni în campionatul intern din ţara natală. Pantelis va evolua, începînd cu sezonul viitor, la Olympiakos Volou, grupare din liga secundă din Grecia. Acolo, stelistul va avea ocazia să fie coechipier cu fratele său, Kostas, care este unul dintre cei mai apreciaţi mijlocaşi ai echipei. În 30 de partide, Kostas a reuşit şase goluri şi a garantat pentru Pantelis, căruia este gata să-i ofere multe pase utile. Steaua nu va avea nici o pretenţie financiară pentru acest transfer. Deşi mai are contract pînă în 2016, vîrful va fi lăsat să plece în Grecia din postura de jucător liber de contract.

Revine după şase ani în campionatul Greciei

Pantelis Kapetanos a venit în Liga 1 din postura de jucător liber de contract şi a semnat cu Steaua. În 65 de partide pentru roş-albaştrii, în perioada 2008-2011, a marcat 27 de goluri. Imediat, s-a transferat la CFR Cluj, unde, în două sezoane, a marcat de 18 ori în 53 de partide. În toamna anului trecut a revenit în Ghencea, însă evoluţiile sale au fost slabe. A bifat 15 meciuri în toate competiţiile şi a punctat de trei ori. Odată cu transferul la Volos, Pantelis va avea ocazia să evolueze, din nou, în campionatul Greciei după o pauză de şase ani.

1.4…milioane de euro este cota de piaţă a lui Pantelis Kapetanos, conform transfermarkt.de

20.000…de euro pe lună este salariul vîrfului la Steaua

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri