Fotbal intern

Kapetanos, aproape de revenirea în România! Ce echipă l-a ofertat

Pantelis Kapetanos a fost aproape de o revenire în Liga 1 Betano. Fostul internaţional grec a anunţat că vrea să-şi încheie cariera în România.
18.03.2018 | 12:27
Kapetanos, aproape de revenirea în România! Ce echipă l-a ofertat

Pantelis Kapetanos a petrecut şase ani în România, timp în care a jucat la Steaua şi CFR Cluj. Atacantul de 34 de ani a afirmat într-un interviu că a fost aproape să revină în Liga 1 Betano, acesta susţinând că a avut o ofertă de la Poli Iaşi.

“Vreau să revin în România. Am fost aproape de Iaşi în vară, dar am rămas cu familia. Copiii sunt la şcoală aici, e mai greu. Eu voi încerca şi la vară, vreau să îmi termin cariera în România”, a declarat Pantelis Kapetanos într-un interviu pentru Betano.

Kapetanos nu vrea la Dinamo

Fostul internaţional grec a declarat că a primit două oferte din România şi în această iarnă. Cu toate acestea, Kapetanos a anunţat că nu va juca niciodată la Dinamo. Şi în iarnă a vorbit agentul meu cu echipe de acolo. Nu pot să spun numele. Au fost două echipe din play-out. Agentul mi-a spus că situaţia e grea, că nu sunt bani şi organizarea nu e foarte bună. Am decis că e mai bine să aştept. Am jucat la Steaua, nu pot să merg la Dinamo. Pentru mine aşa e”, a mai precizat Kapetanos.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri