“Kapetanos e vîrful de care Steaua avea nevoie, nu ar fi trebuit să îl dea la CFR în 2011!”

Vasile Pârvan   
în Carousel hot news
15/09/2013, 13:05
“Kapetanos e vîrful de care Steaua avea nevoie, nu ar fi trebuit să îl dea la CFR în 2011!”

Adrian Bumbescu, fostul jucător al Stelei, a fost impresionat de evoluţia lui Kapetanos din meciul cu Săgeata Năvodari cînd a înscris două goluri şi spune că roş-albaştrii nu ar fi trebuit să-l lase să se transfere la CFR Cluj în urmă cu cîţiva ani: “Echipa Stelei joacă foarte bine şi cu rezervele. Kapetanos este un vîrf de care Steaua are nevoie. Păcat că Steaua l-a dat atunci la CFR, părerea mea este că au greşit şi au pierdut un fotbalist bun. Se va bate cu Piovaccari pentru un post de titular. Depinde de ei cum se vor integra pentru că au amîndoi valoare”, a spus Bumbescu pentru FANATIK.

“Colonelul” a mai comentat şi şansele Stelei în partida de la Schalke de miercuri seara: “Steaua, dacă va evolua cu echipa de bază, nu va pierde la Schalke. Prin travaliul pe care îl fac steliştii, eu zic că au şanse chiar să cîştige”, a declarat Bumbescu.

Adrian Bumbescu a fost, pînă de curînd, antrenor la echipa naţională de juniori Under 16, dar a fost demis după mai multe umilinţe, printre care şi celebrul 1-10 cu Germania.

 

Închide ×