Carousel hot news

VIDEO / “Fanii îl vor primi cu braţele deschise”

Tehnicianul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a confirmat la FANATIK SHOW interesul campioanei pentru atacantul grec, Pantelis Kapetanos. Cu cîteva minute înainte, tot la FANATIK SHOW, managerul...
04.08.2013 | 18:46
VIDEO /
ADVERTISEMENT

Tehnicianul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a confirmat la FANATIK SHOW interesul campioanei pentru atacantul grec, Pantelis Kapetanos. Cu cîteva minute înainte, tot la FANATIK SHOW, managerul roş-albaştrilor a dezvăluit că Steaua va începe negocierile pentru atacantul de 30 de ani, dacă acesta va fi declarat liber de contract. Reghecampf e convins că vîrful, care a mai evoluat la Steaua între 2008 şi 2011, îi poate ajuta pe roş-albaştri.

“Kapetanos este un jucător de care noi ne-am interesat foarte mult. Este un atacant care marchează goluri şi este iubit de fanii Stelei. Cunoaşte foarte bine echipa, cunoaşte atmosfera noastră şi este excelent pentru că a jucat la un nivel foarte înalt, în grupele Champions League. Ne va ajuta foarte mult. Suporterii îl vor primi bine, cu siguranţă. Va fi primit exact cum a fost primit şi Cristea”, a spus antrenorul la FANATIK SHOW.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri