Carousel hot news

Kapetanos nu este lăsat să meargă pe gratis la Steaua

Finanţatorul CFR-ului, Arpad Paszkany, nu-l lasă gratis pe Kapetanos la Steaua. Patronul ardelenilor este dispus să-l transfere pe atacant fără pretenţii financiare doar în străinătate....
06.08.2013 | 20:40
Kapetanos nu este lăsat să meargă pe gratis la Steaua
Pantelis Kapetanos, de la Steaua Bucuresti, se bucura de un gol inscris in meciul cu Ceahlaul Piatra Neamt, din etapa I a Ligii I la fotbal, disputat in Piatra Neamt, duminica, 2 august 2009. CONSTANTIN VLADESCU / MEDIAFAX FOTO
ADVERTISEMENT

Finanţatorul CFR-ului, Arpad Paszkany, nu-l lasă gratis pe Kapetanos la Steaua. Patronul ardelenilor este dispus să-l transfere pe atacant fără pretenţii financiare doar în străinătate.

“Kapetanos nu a mai avut randament după începutul sezonului. Am şi adus jucători pe acelaşi post, e o concurenţă mare şi de comun acord ar fi dacă şi-ar găsi un alt angajament. Kapetanos e gratuit pentru extern şi negociabil pentru intern. Poate să fie schimb cu alt jucător, jucător plus sumă, negociem”, a spus Paszkany la Dolce Sport.

ADVERTISEMENT

Finanţatorul CFR-ului Arpad Paszkany a discutat şi despre viitorul lui Mircea Rednic la CFR. “Nu se pune problema să plece”, l-a asigurat patronul, care i-a găsit vinovaţi pe jucători de rezultatele slabe de la început de sezon.

“Nu înţeleg această nervozitate în echipă. Aş întelege dacă ar fi probleme financiare sau sportive, dacă aş şti ce se întîmplă, aş fi rezolvat problema. Rednic a cîştigat două campionate cu două echipe diferite, a avut rezultate bune pe plan extern, şi-a dovedeit profesionalismul. Problema e la unii jucatori. Trebuie să fim obiectivi, este încă început de sezon. Rezultatele slabe sunt din cauza jucătorilor, nu a lui Rednic”, a mai spus Paszkany la Dolce Sport.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri