Carousel hot news

Kapetanos, şocat de eliminarea Stelei din Ligă! “Se întîmplă o dată în viaţă”

Pantelis Kapetanos nu-şi explică modul în care Steaua a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor. "A fost un joc incredibil pentru Steaua! Eu nu credeam niciodata că Steaua rămîne afară....
05.09.2014 | 11:37
Kapetanos, şocat de eliminarea Stelei din Ligă! “Se întîmplă o dată în viaţă”

Pantelis Kapetanos nu-şi explică modul în care Steaua a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor. “A fost un joc incredibil pentru Steaua! Eu nu credeam niciodata că Steaua rămîne afară. În fotbal se întâmplă o dată în viaţă ce a făcut Moţi şi cred că s-a întîmplat acum cu Steaua. El a fost la Dinamo mulţi ani, a vrut să facă fault ca ultimul fundaş, la Varela, nu a făcut, a ieşit portarul, a făcut el, a luat roşu şi a stat el în poartă. Pentru Steaua, acum este un moment greu, a plecat antrenorul cu tot staff-ul de acolo, a plecat şi doctorul. Acum a venit un staff nou. Cred că Steaua are nevoie de puţin timp să devină cum a fost în urmă cu doi ani. Acum am văzut că au venit Rusescu şi Bourceanu, iar cu ei echipa va merge mai bine”, a spus Kapetanos pentru Digi Sport.

Fostul atacant al Stelei consideră că tot gruparea din Ghencea va cuceri titlul la finalul sezonului. “Se vor bate Astra, Steaua şi Petrolul acolo, la titlu, dar şi Astra a făcut o echipă buna, dar eu cred că iar Steaua cîştigă, uşor sau greu, Steaua se va impune. Anul trecut, pentru CFR a fost foarte greu, nu ştiu ce au făcut acolo. Am vorbit cu prietenii mei şi au avut probleme cu banii. Anul acesta, am văzut că au început bine, dar nu ştiu cum va continua echipa şi cum e cu banii. Pentru mine, primul campionat cu CFR a fost cel mai frumos”, a spus Kapetanos.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri