Carousel hot news

Kapetanos ar putea reveni în Liga 1. Cu ce echipă negociază grecul

Unul dintre jucătorii care au lăsat o bună impresie atunci când a evoluat în prima divizie a fotbalului de la noi, grecul Pantelis Kapetanos, este la un pas de a reveni în România. Liber de...
17.08.2017 | 08:35
Kapetanos ar putea reveni în Liga 1. Cu ce echipă negociază grecul

Unul dintre jucătorii care au lăsat o bună impresie atunci când a evoluat în prima divizie a fotbalului de la noi, grecul Pantelis Kapetanos, este la un pas de a reveni în România. Liber de contract, după ce şi-a încheiat contractul cu formaţia greacă Veria. Kapetanos (34 de ani) a intrat în vederile formaţiei CSM Politehnica Iaşi, aceasta începând deja tratativele pentru un transfer.

Oficialii grupării din Copou îl doresc pe fostul internaţional elen deoarece acesta cunoaşte realităţile din fotbalul nostru şi, în plus, s-ar plia foarte bine stilului de joc impus de Flavius Stoican. Dacă Golubovic nu mai este, Andrei Cristea ar avea nevoie să facă pereche în atacul ieşean cu un vârf de careu, care să-i creeze spaţii pentru a veni din spate şi a înscrie, aşa cum a făcut-o sezonul trecut.

Kapetanos transfer. A lucrat doi ani cu Răzvan Lucescu

Kapetanos a evoluat nu mai puţin de 7 sezoane în Liga 1 BETANO, la FCSB (în două rânduri) şi CFR Cluj, în perioada 2008-2014, timp în care a cucerit câte un titlu de campion cu fiecare formaţie, înainte să se transfere la Skoda Xanthi, unde a jucat doi ani sub comanda lui Răzvan Lucescu, înscriind 13 goluri în cele 58 de partide în care a fost folosit.

Vârful de 34 de ani a jucat ultima oară pentru Veria, în prima ligă din Grecia, unde a marcat de 6 ori în 24 de meciuri.

300.000 € este cota lui Pantelis Kapetanos pe site-ul transfermarkt.com

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri