Carousel hot news

Anamaria Prodan a dezvăluit cînd va pleca Reghe din Ghencea

Laurenţiu Reghecampf a anunţat astăzi că rămîne la Steaua, după ce ieri plecarea lui era iminentă. Două transferuri au fost suficiente pentru ca antrenorul să revină asupra deciziei....
03.09.2013 | 17:45
Anamaria Prodan a dezvăluit cînd va pleca Reghe din Ghencea

Laurenţiu Reghecampf a anunţat astăzi că rămîne la Steaua, după ce ieri plecarea lui era iminentă. Două transferuri au fost suficiente pentru ca antrenorul să revină asupra deciziei.

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf, Anamara Prodan, a evitat să discute despre o eventuală plecare a stelistului la Hamburg. Totuşi, impresara a anunţat că, fără acordul lui Gigi Becali, tehnicianul nu poate semna cu altă echipă. “Laurenţiu a muncit să ajungă aici. De fiecare ofertă, primul care află este Gigi Becali. Reghecampf pleacă de la Steaua doar cu acceptul lui Gigi”.

Kapetanos se retrage de la Steaua

Reghecampf a fost cel care a fost decisiv în aducerea lui Kapetanos la Steaua. Anamaria Prodan a anunţat că jucătorul are de gînd să se retragă din fotbal, în Ghencea. “Laurenţiu a participat direct la negocieri. Kapetanos a cerut să discute cu el şi cu Gigi Becali. Eu vreau să mulţumesc foarte mult domnului Iuliu Mureşan, a înţeles cît de mult Kapetanos îşi doreşte să joacă la Steaua. El nu a venit pentru bani la Steaua, a venit să-şi încheie cariera la cel mai înalt nivel”, a dezvăluit Anamaria la sport.ro.

Impresara a evitat să dezvăluie contractul pe care jucătorul îl va avea în Ghencea. “Toată lumea spune “de ce discută Anamaria în numele Stelei ?” Detalii de contract trebuie să vă dea Meme”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri