VIDEO. L-a îngenuncheat pe Şumi! Torje a decis derby-ul românilor

Razvan Nicolae   
în Stiri sportive
15/10/2017, 00:03
VIDEO. L-a îngenuncheat pe Şumi! Torje a decis derby-ul românilor

Karabukspor – Kayserispor 1-0 s-a jucat în etapa a 8-a din prima ligă din Turcia. Marius Şumudică a suferit astfel a doua înfrângere în Super Lig, echipa sa era învinsă în campionat de Galarasaray, în prima rundă a sezonului.

Gabriel Torje l-a învins pe Silviu Lung jr. în minutul 77, internaţionalul român marcând singurul gol al gazdelor. Mijlocaşul ofensiv de 27 de ani a primit o pasă de la Depe şi l-a învins pe portarul român cu un şut din apropierea punctului de la 11 metri. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Câţi români au jucat în Karabukspor – Kayserispor

Derby-ul românilor din Super Lig a fost marcat eliminarea lui Paul Papp, fundaşul de 27 de ani a primit un cartonaş galben în minutul 32. În a doua repriză, jucătorul român a primit direct cartonaşul roşu după ce şi-a lovit un adversar . Pe lângă Papp, Cristian Tănase a fost la rândul său avertizat în debutul reprizei secunde.

La Karabukspor, Gheorghe Grozav, Paul Papp, Cristi Tănase şi Gabriel Torje au fost titulari, singurul care a terminat pe teren meciul a fost marcatorul golului. Pentru Kayserispor, Silviu Lung jr a fost integralist şi a avut câteva intervenţii bune în faţa atacanţilor lui Karabuk. Cristi Săpunaru a rămas pe banca de rezerve.

Închide ×