Nicio categorie

Karate şi spectacol în Polivalentă

Sîmbătă, la ora 9:00, va începe Campionatul Naţional de Karate pentru Cadeţi, Juniori şi U21 la Sala Polivalentă din Bucureşti, eveniment al Federaţiei Române de Karate. La deschiderea...
18.10.2013 | 20:12
Karate şi spectacol în Polivalentă

Sîmbătă, la ora 9:00, va începe Campionatul Naţional de Karate pentru Cadeţi, Juniori şi U21 la Sala Polivalentă din Bucureşti, eveniment al Federaţiei Române de Karate. La deschiderea oficială a competiţiei au fost invitate oficialităţi ca Nicolae Băniciou (Ministrul Tineretului şi Sportului), Carmen Tocală (Secretar de Stat în MTS), Remus Pricopie (Ministrul Educaţiei Naţionale), Gabriel Ispas (Secretar General al Ministerului Educaţiei). Printre invitaţii de onoare ai FR Karate se numără Sensei Ilie Ionescu – legendă Kyokushin în România, Petru Grindeanu – Secretar General FRAM, Aurel Pătru – Preşedinte SKDUN (Shotokan Karate Do of United Nations) şi Nicu Dascălu – Campion Mondial de Ashihara Karate şi renumit luptător K1.

Competiţia începe cu eliminatorii şi finale kata, va continua cu deschiderea oficială şi cu eliminatorii şi repasaj kumite, urmînd a se încheia duminică, la ora 19:00, cu finale kumite. Campionatul reprezintă criteriul de selecţie, prin acumulare de puncte, pentru selecţia finală a loturilor de Cadeţi, Juniori şi U21 pentru anul 2014.

“Am creat deja un management în Federaţia Română de Karate. Vă invit sâmbătă şi duminică, la Sala Polivalentă din Bucureşti unde veţi vedea că echipa de management a Federaţiei lucrează şi creează evenimente serioase pentru această ramură sportivă. Îndrăznim să anticipăm că show-ul organizat în amănunt de către Federaţia Română de Karate va reprezenta o reuşită”, a declarat Lucian Băroiu, preşedintele FR Karate.

www.fanatik.ro

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri