Sport

Karim Benzema a ieșit accidentat în meciul Celtic – Real Madrid. Francezul a părăsit terenul șchiopătând. Video

Karim Benzema a fost lovit de ghinion în startul noului sezon din Liga Campionilor, părăsind terenul accidentat în meciul Celtic - Real Madrid.
06.09.2022 | 23:32
Karim Benzema a iesit accidentat in meciul Celtic  Real Madrid Francezul a parasit terenul schiopatand Video
Karim Benzema a fost lovit de ghinion în startul noului sezon din Liga Campionilor, părăsind terenul accidentat în meciul Celtic - Real Madrid. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Atacantul francez a fost desemnat de curând ”Jucătorul Anului” de UEFA, devansându-i în clasament pe belgienii Thibaut Courtois (Real Madrid) și Kevin De Bruyne (Manchester City).

Accidentare la genunchi pentru Karim Benzema în Celtic – Real Madrid

În prima etapă din faza grupelor a Ligii Campionilor, în partida Celtic – Real Madrid, Karim Benzema s-a accidentat la genunchi și a fost nevoit să părăsească terenul dând peste cap toate planurile antrenorului Carlo Ancelotti.

ADVERTISEMENT

Starul francez a rezistat pe teren doar 30 de minute la Glasgow, fiind nevoit să iasă din cauza unor probleme medicale la genunchiul drept. Conform Marca, atacantul a resimțit o durere la genunchi fără a fi lovit de vreun adversar.

Carlo Ancelotti nu și-a asumat niciun risc cu vedeta sa și a comandat imediat înlocuirea, iar pe teren și-a făcut apariția belgianul Eden Hazard, cel care a prins foarte puține minute în tricoul ”galacticilor”.

ADVERTISEMENT

Benzema nu a intrat prea mult în joc, Vinicius fiind jucătorul care a creat cel mai mare pericol în apărarea lui Celtic. Francezul a avut o oportunitate de a marca, dar șutul său din minutul 15 cu piciorul stâng a trecut pe lângă poartă.

Real Madrid, de neoprit după ieșirea lui Benzema

Karim Benzema a părăsit terenul îngrijorat, abătut, ținunându-se de genunchi și aplaudat de spectatorii de pe Celtic Park, într-un gest emoționant al fanilor scoțieni pentru unul dintre cei mai buni atacanți ai momentului. El a plecat imediat la vestiare și fanii madrileni tremură din cauza unei posibile absențe de durată. Vezi aici momentul accidentării

ADVERTISEMENT

După o primă repriză fără goluri, Real Madrid s-a dezlănțuit în partea secundă, în ciuda absenței lui Benzema de pe teren. Vinicius a deschis scorul după assist-ul lui Valverde, iar Modric a majorat diferența din pasa lui Hazard, cel care i-a luat locul francezului.

Prestațiile magnifice ale lui Karim Benzema le-a adus ”galacticilor” trofeul Champions League și Supercupa Europei, iar acesta a fost recompensat cu titlul cel mai bun jucător al sezonului în cea mai tare competiție europeană la nivel de cluburi.

ADVERTISEMENT

Superlativele la adresa lui internaționalului francez nu se mai opresc după evoluțiile entuziasmente de la Real Madrid și toată lumea îl vede în acest an mare favorit la câștigarea Balonului de Aur.

ADVERTISEMENT