Sport

Karim Benzema îi ia apărarea lui Lionel Messi: “Ei nu știu nimic despre fotbal”

Lionel Messi a avut parte de tot mai multe critici în ultimul timp, în special pentru meciurile slabe din Ligue 1, însă Karim Benzema i-a luat apărarea.
23.01.2022 | 20:37
Karim Benzema ii ia apararea lui Lionel Messi Ei nu stiu nimic despre fotbal
Karim Benzema a luat apărarea lui Messi în fața criticilor despre începutul argentinianului la PSG. Credit foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Forma lui Messi a fost pusă sub semnul întrebării sezonul acesta după debutul său nu foarte sclipitor la Paris Saint-Germain.

Deși a marcat o singură dată în cele 11 apariții în Ligue 1, în Liga Campionilor s-a descurcat mai bine: a înscris cinci goluri în cinci confruntări.

ADVERTISEMENT

Karim Benzema îi ia apărarea lui Messi

Starul lui PSG, Lionel Messi, a primit sprijin din partea fostului său adversar din El Clasico, Karim Benzema, care l-a susținut pe internaționalul argentinian în fața criticilor.

Vorbind pentru TF1 despre adaptarea lui Messi la fotbalul francez, Benzema a spus: „Cum nu va reuși? Este doar o perioadă de adaptare pentru că nu marchează multe goluri, dar privește ce face pe teren!”.

ADVERTISEMENT

„În orice caz, nu poți critica un astfel de jucător. Cei care îl critică pe Messi nu știu nimic despre fotbal”, a mai spus francezul.

Benzema și Messi vor fi adversari în Liga Campionilor

Atacantul francez, Karim Benzema, îl va înfrunta pe Lionel Messi luna viitoare, când Real Madrid și PSG se vor duela în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Primul meci are loc pe “Parc des Princes”, pe 15 februarie, urmând ca meciul retur să se desfășoare pe “Santiago Bernabeu”, pe 9 martie.

„Meciul împotriva lui PSG nu va fi deloc ușor. Aș fi preferat un alt adversar, să fiu sincer”, a spus Karim Benzema.

ADVERTISEMENT

Messi l-a numit „măgar” pe Jamie Carragher

La începutul acestei săptămâni, analistul Sky Sports, Jamie Carragher, a dezvăluit că Lionel Messi l-a numit „măgar” într-un mesaj privat. Argentinianul a fost furios după ce fostul fotbalist al lui Liverpool nu l-a inclus pe argentinian în echipa anului din cadrul emisiunii „Monday Night Football”.

Fostul fundaș a lui Liverpool, Carragher, a vorbit despre acest fapt într-un schimb de replici cu prezentatorul Dave Jones în cadrul aceleiași misiuni. Dialogul a decurs în felul următor:

Carragher: „Am fost puțin mirat de Ronaldo la începutul sezonului. Nu mi s-a părut o semnătură grozavă pentru United. Și am dat exemplul lui Messi. Nu am crezut că Messi a fost o semnătură grozavă pentru PSG…”

Jones: „Asta a fost la Monday Night Football, nu?”

Carragher: „Da, a fost la Monday Night Football și am primit un mesaj privat pe Instagram…”

Jones: „De la el însuși?”

Carragher: „De la el însuși. Nu voi afișa mesajele private, dar practic mi-a spus măgar”

Jones: „Deci se uită la emisiune atunci?”

Carragher: „Se uită la Monday Night Football, așa că sperăm că se uită și la Friday Night Football, pentru că Lionel, te iubesc enorm. Cel mai mare jucător al tuturor timpurilor și, în comparație cu tine, am fost un măgar, accept asta. Dar nu intri în această echipă. Nu ai jucat suficient de bine, chiar dacă ai câștigat Copa America în vară. Nu este suficient să-l las pe omul meu în afara echipei, Mo Salah.”

ADVERTISEMENT