Fotbal international

Karim Benzema, și bătut în Cupă și cu casa spartă în timpul meciului. Seară de coșmar pentru francez

28.02.2019 | 09:07
Karim Benzema si batut in Cupa si cu casa sparta in timpul meciului Seara de cosmar pentru francez

Atacantul lui Real Madrid, Karim Benzema, poate spune că a trăit miercuri seară o seară de coșmar, pentru că a fost și bătut în Cupa Spaniei, 0-3 acasă cu dușmanii de moarte de la FC Barcelona,  dar s-a trezit și cu casa spartă când a revenit de la stadion. Nu se știe încă valoarea prejudiciului și ce au găsit musafiii nepoftiți să ia din locuința golgeterului lui Real Madrid din acest sezon, dar urmele efrecției sunt evidente.

Karim Benzema, bătut și cu casa spartă după Real Madrid – FC Barcelona 0-3

De altfel, se poate spune că a devenit o modă printre răufăcătorii de pretutindeni să pândească momentul când fotbaliștii nu se află acasă, fie având meci pe teren propriu, fie, mai bine, fiind plecați să joace departe de orașul unde locuiesc. În mai puțin de șase luni au avut parte de tratamentul lui Benzema noul atacant al Barcelonei, Kevin Prince Boateng, rămas fără 300.000 de euro și obiecte de valoare în timpul meciului de campionat cu Valladolid, precum și jucători de la PSG sau de la Liverpool.

Pentru Karim Benzema a fost acel gen de seară în care toate ghinioanele se țin legate ca într-un lanț invizibil. Cel mai eficace jucător al galacticilor a vrut mult, dar nu i-a ieșit nimic în comparație cu raidurile singurului om cu adevărat periculos pentru poarta catalană, puștiul brazilian Vinicius. Francezul nu și-a creat nici o ocazie și a părut epuizat la un moment dat.

Karim Benzema este golgeterul lui Real Madrid, dar l-a ajuns oboseala de a fi jucat meci de meci
Karim Benzema este golgeterul lui Real Madrid, dar l-a ajuns oboseala de a fi jucat meci de meci

Benzema aproape că nu a lipsit de pe teren în acest sezon

Lucru care este perfect normal pentru că Benzema aproape că nu a lipsit din primul unsprezece al Realului în acest sezon, indiferent de competiție. Doar în două partide nu a jucat, dar aceasta nu pentru că ar fi fost menajat, ci pur și simplu odată a fost suspendat, iar altă dată a avut o ușoară accidentare. Altminteri, Benzema a fost mereu pe teren și acum se vede starea de oboseală.

De altfel, antrenorul Santiago Solari recunoștea la conferința de presă că în acest al doilea meci cu Barcelona din semifinalele Cupei, chiar dacă a fost o victorie absolut cinică a oaspeților, trei șuturi, trei goluri, că, din păcate, câteva dintre piesele de bază ale echipei sale au rulat în gol. Și fără a nominaliza cei prezenți au înțeles că trimiterile erau la Benzema, Modric și chiar Varane, care însă s-a și accidentat pe parcursul partidei.