Sport

Karim Benzema, dublă la meciul 600 pentru Real Madrid. Ce record a doborât francezul. “Vom reuşi ceva magic! Nu ne vom da bătuţi niciodată”

Francezul Karim Benzema a stabilit un nou record cu ocazia manșei întâi din semifinalele Ligi Campionilor, Manchester City – Real Madrid. A intrat într-un club select de jucători și a marcat două goluri.
27.04.2022 | 00:30
Karim Benzema dubla la meciul 600 pentru Real Madrid Ce record a doborat francezul Vom reusi ceva magic Nu ne vom da batuti niciodata
Karim Benzema a înscris un nou gol în seara în care a bifat meciul cu numărul 600 în tricoul lui Real Madrid. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT
26-04-2022
21:36

Reacţia lui Karim Benzema după dubla din Manchester City - Real Madrid 4-3

La finalul meciului, Karim Benzema le-a transmis un mesaj fanilor lui Real Madrid, pe care îi aşteaptă pe “Bernabeu” la retur. Atacantul “galacticilor” a vorbit şi despre “scăriţa” reuşită la golul din penalty, al doilea al său în meci.

“O înfrângere nu este bună niciodată. Avem aşteptări în acest sezon de Champions League. Nu ne vom da bătuţi niciodată. Trebuie să câştigăm returul şi avem nevoie, mai mult ca niciodată, de fanii noştri.

Vom reuşi ceva magic, vom câştiga. Dacă nu baţi lovituri de la 11 metri, vei rata. Am multă încredere în mine (n.r. atunci când a fost întrebat dacă a avut emoţii la penalty)”, a declarat Karim Benzema la finalul meciului.

26-04-2022
20:47

Karim Benzema, nebunie de gol din penalty

Karim Benzema și-a desăvâștit evoluția din partida cu Manchester City, din manșa întâi a semifinalelor Ligii Campionilor, cu un gol senzațional, chiar dacă înscris de la punctul cu var. În minutul 81 Laporte a comis un henți în suprafața de pedeapsă, într-un duel cu Benzema și francezul și-a asumat executarea penalty-ului.

Dacă în ultima etapă din La Liga, Benzema rata două lovituri de la 11 metri, pe Etihad Stadium francezul l-a executat pe Ederson cu o scăriță de mare efect, în minutul 82 al partidei! 

Cu această reușită Karim Benzema a devenit golgheterul Ligi Campionilor, cu 14 reușite. Înaintea duelului cu City, francezul era al doilea în topul marcatprilor cu 12 reușite, una mai puțin decât Lewandowski.

Karim Benzema are parte de un sezon de vis în tricoul echipei Real Madrid. Francezul înscrie la foc automat și stabilește noi recorduri. La meciul cu numărul 600 în tricoul ”blanco” a reușit două super goluri.

Karim Benzema, singurul jucător străin cu 600 de meciuri în tricoul lui Real Madrid

Manșa întâi a semifinalei de Liga Campionilor, dintre Manchester City și Real Madrid, are o însemnătate aparte pentru atacantul Karim Benzema.

ADVERTISEMENT

Este meciul cu numărul 600, în toate competițiile, în tricoul multiplei câștigătoare a celui mai râvnit trofeu european intercluburi.

Astfel, Benzema a intrat într-un cerc select de doar opt jucători care au atins același număr de partide pentru Real Madrid. Însă, golgheterul trupei ”los blanco” este singurul fotbalist străin care a atins această cotă impresionantă.

ADVERTISEMENT

Cu acest prilej, Karim Benzema și-a făcut singur un cadoul perfect, în duelul de pe Etihad Stadium, contra celor de la Manchester City. ”Cetățenii” au început în forță manșa întâi a semifinalei UCL și au înscris de două ori în 11 minute.

Francezul nu s-a lăsat impresionat de entuziasmul gazdelor și a replicat cu o reușită excepțională. În minutul 33 a prins un șut din voleu care a catapultat balonul în plasa porții lui Ederson.

ADVERTISEMENT

Karim Benzema, favorit la câștigarea ”Balonului de aur”

Atacantul cu 600 de meciuri și 319 goluri pentru Real Madrid este văzut de cei mai mulți oameni de fotbal drept principalul favorit la câștigarea trofeului ”Balonul de aur”.

Casele de pariuri îi acordă o cotă de 16, ceea ce îl transformă în al optulea potențial câștigător, însă evoluțiile lui sunt absolut impresionate.

ADVERTISEMENT

În sferturile de finală ale Ligii Campionilor a eliminat-o aproape de unul singur pe deținătoarea trofeului, Chelsea, iar în La Liga conduce detașat în topul golgheterilor, cu 25 de reușite.

În cele 13 sezoane de când joacă pentru Real Madrid, Benzema a cucerit nu mai puțin de 20 de trofee, între care de patru ori Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT