Fotbal international

Karim Benzema, în istoria lui Real Madrid cu golul din meciul cu Chelsea! A egalat un star al ”galacticilor”

27.04.2021 | 22:51
Karim Benzema, în istoria lui Real Madrid cu golul din meciul cu Chelsea! A egalat un star al ”galacticilor”
Atacantul Karim Benzema a intrat în istoria lui Real Madrid cu golul marcat împotriva lui Chelsea Londra, din prima manșă a semifinalelor Champions League. Sursă foto: Twitter UEFA Champions League
ADVERTISEMENT

Atacantul Karim Benzema a intrat în istoria lui Real Madrid cu golul marcat împotriva lui Chelsea Londra, din prima manșă a semifinalelor Champions League.

”Galacticii” au început dezastruos întâlnirea și după o dominare clară, englezii au deschis scorul prin Christian Pulisic.

Însă, ușor-ușor, elevii lui Zinedine Zidane au echilibrat jocul și au restabilit egalitatea după o execuție magistrală a fotbalistului francez.

ADVERTISEMENT

Istoria lui Real Madrid este rescrisă de Karim Benzema

După reușita din întâlnirea cu Chelsea, Karim Benzema a intrat în istoria lui Real Madrid, ajungând la 71 de goluri reușite în Champions League și egalându-l astfel pe fostul mare atacant de pe Santiago Bernabeu, Raul Gonzalez.

Cei doi se află pe poziția a patra în clasamentul all-time al marcatorilor din cea mai importantă competiție europeană, fiind devansați doar de Cristiano  Tonaldo (134 de goluri), Leo Mesi (120 de goluri) și Robert Lewandowski (73 de goluri).

ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună, la partida din optimi cu Atalanta, Benzema înscria golul 70 în Champions League și devenea doar al treilea fotbalist din competiție care marca în 17 ani calendaristici consecutivi, după Raul și Messi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri