Sport

Karim Benzema își va prelungi contractul cu Real Madrid. Până când se întinde noua înțelegere a francezului cu „galacticii”

Karim Benzema (34 de ani), atacantul celor de la Real Madrid, va semna prelungirea contractului cu formația pregătită de Carlo Ancelotti.
06.10.2022 | 14:35
Karim Benzema isi va prelungi contractul cu Real Madrid Pana cand se intinde noua intelegere a francezului cu galacticii
Karim Benzema a ajuns la un acord cu Real Madrid. Vârful francez își va prelungi contractul până în 2024. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Karim Benzema a ajuns la un acord cu Real Madrid pentru prelungirea contractului. Vârful francez va semna o înțelegere valabilă până în 2024.

Karim Benzema va rămâne la Real Madrid până în 2024

Karim Benzema, care este favorit la câștigarea Balonului de Aur din 2022, va semna prelungirea contractului cu Real Madrid. Anunțul a fost făcut de jurnalistul italian Fabrizio Romano.

ADVERTISEMENT

„Realul se aşteaptă ca Benzema să câştige Balonul de Aur, astfel că vrea să celebreze anul său incredibil cu un nou contract pentru el”, a scris Fabrizio Romano pe Twitter.

Astfel, Karim Benzema, al cărui contract expiră în vara anului viitor își va prelungi șederea pe Santiago Bernabeu pentru încă un an.

ADVERTISEMENT

Karim Benzema, favorit la Balonul de Aur din 2022

Karim Benzema a impresionat în sezonul trecut la Real Madrid. Atacantul, care a stat în umbra lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid, a înregistrat cifre impresionante în tricoul „galacticilor”, alături de care a cucerit trofeul Champions League în sezonul trecut.

În stagiunea precedentă, Karim Benzema a reușit să adune 46 de apariții pentru „los blancos” și să marcheze de 44 de ori. Mai mult decât atât, Benzema a arătat că este un fotbalist altruist și a reușit să paseze decisiv de 15 ori.

ADVERTISEMENT

Karim Benzema a ajuns la Real Madrid în 2009. Alături de „galactici” și-a trecut în palmares 14 trofee importante printre care 5 trofee Champions League, 4 titluri în La Liga și 5 Supercupe ale Europei.

Karim Benzema doboară record după record în tricoul lui Real Madrid

Atacantul francez a atins borne impresionante în stagiunea precedentă. Benzema l-a depășit pe Raul Gonzalez în topul marcatorilor all-time de la Real Madrid. Francezul are în prezent 327 de goluri la Real Madrid față de 323, cât a reușit să adune Raul.

ADVERTISEMENT

Pe primul loc în acest top se află Cristiano Ronaldo cu 450 de reușite în tricoul „galacticilor”. Benzema a fost cel mai bun marcator din top 5 campionate în sezonul trecut cu 25 de reușite.

Toate aceste statistici l-au propulsat pe Benzema favorit la câștigarea Balonului de Aur. Lionel Messi l-a nominalizat, de asemenea, pe rivalul său de la Real Madrid favorit la Balonul de Aur. „Anul acesta, Benzema merită să câștige Balonul de Aur. Nu există nicio îndoială. A câștigat titlul și Champions League, nu este nicio îndoială”, a mărturisit argentinianul.

  • 30 de milioane de euro este cota de piață a lui Karim Benzema, conform Transfermarkt
  • 4 goluri în 7 partide este bilanțul lui Benzema la Real Madrid în sezonul actual
ADVERTISEMENT