Sport

Lionel Messi și-a găsit un apărător nesperat în persoana fostului rival Karim Benzema: „Cine îl critică nu are nicio treabă cu fotbalul”

Deși a jucat la Lyon și a fost rival cu Lionel Messi în „El Clasico” Real Madrid - Barcelona, Karim Benzema a vorbit în termeni laudativi despre Balonul de Aur.
23.01.2022 | 17:41
Lionel Messi sia gasit un aparator nesperat in persoana fostului rival Karim Benzema Cine il critica nu are nicio treaba cu fotbalul
Lionel Messi vs. Karim Benzema, într-un derby Barcelona - Real Madrid. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Karim Benzema (34 de ani) ar putea avea toate motivele să fie împotriva lui Lionel Messi (34 de ani). Atacantul e deja o legendă a lui Real Madrid, marea rivală a Barcelonei, club la care argentinianul a fost legitimat timp de 21 de ani, iar în Franța a jucat pentru Olympique Lyon, una dintre rivalele lui Paris Saint-Germain.

Cu toate acestea, „nouarul” liderului din LaLiga este obiectiv și sare în apărarea septuplului Balon de Aur atunci când este atacat.

ADVERTISEMENT

Benzema și Messi vor fi adversari în optimile UEFA Champions League, în „șocul” dintre Real Madrid și PSG.

Karim Benzema este fanul lui Lionel Messi. Cei doi vor fi adversari în UEFA Champions League

Lionel Messi se adaptează mai greu în Hexagon, după ce a petrecut aproape o viață în Barcelona. Sezonul acesta, numărul 30 al vicecampioanei Franței a marcat șase goluri și a oferit cinci pase decisive în cele 16 partide pe care le-a jucat.

ADVERTISEMENT

„Nu există nicio cale ca Leo Messi să nu se descurce bine. Acesta este doar un moment în care se adaptează. Nu marchează multe goluri, dar uitați totuși ce face pe teren. 

Oricum, nu poți critica așa un jucător. Oricine îl critică pe Messi nu prea înțelege fotbalul”, a declarat Karim Benzema, pentru Telefoot.

ADVERTISEMENT

Benzema abia așteaptă duelul cu Kylian Mbappe

Leo Messi nu este însă singurul care a primit laude din partea atacantului lui Real Madrid. În derby-ul din optimile Ligii Campionilor, Benzema îl va înfrunta și pe colegul de națională, Kylian Mbappe.

Începând cu vara viitoare, cei doi ar putea fi coechipieri și pe Santiago Bernabeu. Lui Mbappe îi expiră contractul în vară, iar marele său vis este să evolueze pentru „galactici”.

ADVERTISEMENT

„Cum va fi să-l confrunt pe Mbappe? Va fi special! Suntem buni prieteni. O să vedem ce se va întâmpla.

Sunt sigur că el vrea să câștige, dar și eu îmi doresc același lucru. Mi-ar fi plăcut să picăm cu altcineva, dar suntem pregătiți”, a adăugat superstarul Realului.

Turul derby-ului din optimile UEFA Champions League, Paris Saint-Germain – Real Madrid, se joacă pe Parc des Princes, pe 15 februarie, în timp ce manșa retur va avea loc în capitala Spaniei, pe 9 martie.

ADVERTISEMENT