Sport

Karim Benzema, dorit de Liverpool! „Cormoranii” au pus ochii și pe starul lui Leeds United

Karim Benzema este dorit în atacul lui Liverpool, iar „cormoranii” se orientează și către Raphinha, starul lui Leeds United, pe care Jurgen Klopp își dorește să îl aducă.
03.12.2021 | 20:43
Karim Benzema dorit de Liverpool Cormoranii au pus ochii si pe starul lui Leeds United
ADVERTISEMENT

Un posibil transfer al lui Karim Benzema la Liverpool, ar urma să se întâmple doar dacă Kylian Mbappe ar fi transferat de Real Madrid, lucru care este posibil, pentru că starul lui PSG și-a exprimat dorința de a juca în formația „los blancos”.

Jurgen Klopp este un mare admirator al lui Karim Benzema și ar dori să completeze trio-ul lui Liverpool, în condițiile în care Roberto Frimino are o ușoară scădere de formă față de sezoanele anterioare.

ADVERTISEMENT

Karim Benzema, dorit de Liverpool

Jurgen Klopp și-l dorește pe Karim Benzema la Liverpool, iar mutarea are șanse de reușită dacă Kylian Mbappe va fi adus la Real Madrid de la PSG, sub formă de jucător liber de contract, el în iarnă urmează să intre în ultimele 6 luni de contract cu parizienii.

Tehnicianul lui Liverpool își dorește să formeze un nou trio de senzație la echipă, acolo unde Mohamed Salah continuă să impresioneze la fiecare partidă, la fel ca și Sadio Mane.

ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp este un admirator al lui Karim Benzema încă de la meciurile pe care Real Madrid le-a avut în Champions League cu Borussia Dortmund, în urmă cu mai multe sezoane, pe vremea când Klopp era tehnicianul lui Dortmund.

Și fanii lui Liverpool și-ar dori să îl vadă pe Benzema pe „Anfield”, informează liverpoolecho.co.uk, mai ales că francezul continuă să înscrie goluri meci de meci, în ciuda vârstei înaintate pentru un fotbalist.

ADVERTISEMENT
  • 25.000.000 de euro este cota de piață a lui Karim Benzema, conform transfermarkt.com

„Cormoranii” au pus ochii și pe starul lui Leeds United

Jurgen Klopp nu se oprește aici și vrea să îl transfere și pe Raphinha, starul lui Leeds United, care a devenit rapid liderul echipei și care a înscris golul victoriei în ultima etapă din campionat, în duelul cu Crystal Palace, scor 1-0.

De altfel, Raphinha este jucătorul cu cele mai multe goluri ale lui Leeds pe „Elland Road”, și anume patru, fiind și unul dintre favoriții publicului.

ADVERTISEMENT

Raphinha a fost adus în sezonul 2020-2021 din Franța, de la Rennes și este un produs al Academiei de Fotbal a Vitoriei Guimaraes, transferat ulterior la Sporting Lisabona.

Liverpool nu este singurul club interesat de serviciile lui Raphinha, însă va trebui să facă o ofertă consistentă, pentru că Marcelo Bielsa nu vrea să își piardă starul.

  • 32.000.000 de euro este cota de piață a lui Raphinha, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT