Sport

Karim Benzema, mesaj pentru colegi după prestația fenomenală din Liga Campionilor. Ce le-a transmis după Chelsea – Real Madrid 1-3

Atacantul lui Real Madrid, Karim Benzema, a reușit să marcheze trei goluri împotriva lui Chelsea în meciul tur din sferturile de finală ale UEFA Champions League.
07.04.2022 | 09:42
Karim Benzema mesaj pentru colegi dupa prestatia fenomenala din Liga Campionilor Ce lea transmis dupa Chelsea  Real Madrid 13
Karim Benzema a ajuns la 11 goluri marcate în acest sezon de Liga Campionilor. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Karim Benzema este unul dintre cei mai în formă atacanți din Europa și a dus-o pe Real Madrid cu un picior în semifinalele UEFA Champions League.

Karim Benzema – Chelsea 3-1: „Sunt nopți magice”

Real Madrid a reușit să câștige cu 3-1 meciul tur de pe Stamford Bridge din sferturile Ligii Campionilor, iar Benzema a doborât o serie de recorduri importante.

ADVERTISEMENT

Atacantul a devenit primul fotbalist francez care reușește să marcheze minim zece goluri într-un sezon de Champions League în ultimii 60 de ani.

Vârful de 34 de ani a marcat peste 80 de goluri în cariera în Champions League. Doar în acest sezon, Benzema a marcat 37 de goluri, la care se adaugă și 13 pase decisive.

ADVERTISEMENT

Karim Benzema nu e sigur de calificarea în semifinalele Ligii Campionilor: „Mai avem și un retur”

Chiar dacă Realul va juca cu calificarea pe masă pe Santiago Bernabeu, Benzema rămâne cu picioarele pe pământ: „Sunt nopți magice ca cele în care am jucat împotriva lui PSG. Lucrurile merg bine, am jucat bine din minutul 1. Suntem bine, ne-am luptat până la capăt și când Real Madrid este așa de motivată, acest lucru ne face bine”.

Benzema s-a declarat fericit pentru acest hattrick, mai ales că înainte de ultimul gol a mai ratat o ocazie uriașă: „Cele trei goluri sunt foarte importante. Am fost foarte mulțumit de al treilea pentru că încă mă gândeam la cel pe care l-am ratat”.

ADVERTISEMENT

Karim Benzema nu l-a uitat nici pe antrenorul Carlo Ancelotti, care le conferă o încredere foarte mare și care îi ajută enorm: „Ancelotti este unul dintre cei mai buni antrenori din lume, avem mare încredere în el. Oricine intră pe teren joacă bine. Mai avem și un retur și vom da totul să trecem în faza următoare a competiției”, a declarat Karim Benzema, citat de Marca.

Alte borne importante pentru Karim Benzema

Karim Benzema este primul jucător al lui Real Madrid care reușește să marcheze cinci goluri consecutive în Champions League.

ADVERTISEMENT

Meciul retur dintre Real Madrid și Chelsea Londra va avea loc pe data de 12 aprilie, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT