Fotbal international

Karim Benzema nu regretă plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid! ”Acum jucăm ca o echipă”

23.11.2018 | 09:49
Karim Benzema nu regreta plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid Acum jucam ca o echipa

Atacantul francez Karim Benzema nu regretă plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid, ba chiar lansează câteva săgeți otrăvite la adresa superstarului portughez. Declarațiile ”nouarului” de pe Santiago Bernabeu sunt asemănătoare cu cele făcute în urmă cu două luni de galezul Gareth Bale, care spunea că ”galacticii” sunt mai echipă după ce Ronaldo s-a transferat la Juventus Torino.

”Mă simt fericit și confortabil la acest club și sper să continui așa. Mă simt fericit pe teren. Sunt fericit cu mingea și întotdeauna încerc să marchez sau să ofer pase decisive. Pe teren se vede că sunt la un nivel bun, că sunt puternic, motivat și am o ambiție imensă în acest an”, a declarat atacantul francez într-un interviu pentru postul de televiziune al clubului Real Madrid.

Gareth Bale și Karim Benzema sărbătoresc un gol marcat de Real Madrid
Gareth Bale și Karim Benzema sărbătoresc un gol marcat de Real Madrid

Karim Benzema nu regretă plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid: ”E rândul meu acum”

”E un an important pentru toată lumea. Acum suntem bine, jucăm ca o echipă, atacăm și ne apărăm. De asemenea, avem mai mult noroc decât înainte în privința golurilor marcate. Acum sunt mai singur în atac și când vin centrările, eu trebuie să fiu primul la ele. Asta s-a schimbat. Mereu mi se cere mai mult, pentru că Real Madrid e cel mai bun club din lume”, a mai spus Karim Benzema.

”Toată lumea vrea mai multe goluri, mai multe pase decisive de la un atacant, dar cred că e normal. Asta mă motivează să fac un sezon extraordinar, iar asta e foarte important. Înainte îl aveam pe Cristiano, dar acum nu-l mai avem alături pentru a înscrie goluri, așa că e rândul meu. Sunt foarte motivat și pregătit”, a fost mesajul transmis de Karim Benzema prin care arată că nu regretă plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid.

La începutul lunii noiembrie, în meciul  Viktoria Plzen – Real Madrid 0-5 din grupele Champions League, Karim Benzema a reușit golul cu numărul 200 în tricoul ”galacticilor”. Francezul este doar al șaptelea jucător care reușește această performanță, după Cristiano Ronaldo, Raul Gonzalez, Alfredo Di Stefano, Santillana, Ferenc Puskas și Hugo Sanchez.