Sport

Lumea fotbalului la picioarele lui Karim Benzema. Până și „dușmanul” Dani Alves a fost vrăjit de clasa francezului

Prestația atacantului francez Karim Benzema în meciul Real Madrid – PSG, când a marcat 3 goluri pentru „albi”, calificându-i în sferturile Ligii Campionilor, l-a entuziasmat până și pe Dani Alves, fundașul Barcelonei.
10.03.2022 | 17:43
Lumea fotbalului la picioarele lui Karim Benzema Pana si dusmanul Dani Alves a fost vrajit de clasa francezului
Karim Benzema a marcat 309 goluri pentru Real Madrid, în cele 500 de meciuri pe care le-a jucat pentru „albi” din 2009, când s-a transferat de la Lyon. Sursa foto: Real Madrid CF twitter
ADVERTISEMENT

Karim Benzema a marcat 3 goluri pentru Real Madrid în victoria cu 3-1 împotriva lui PSG, în returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, calificându-i pe „albi”, iar prestația lui a fost salutată chiar și de fundașul brazilian al Barcelonei, Dani Alves.

Dani Alves a fost entuziasmat de prestația lui Karim Benzema în Real – PSG 3-1

Unul dintre cei care au fost încântați de prestația și de reușitele atacantului francez Karim Benzema în meciul Real – PSG 3-1 a fost unul dintre jucătorii Barcelonei, fundașul brazilian Dani Alves.

ADVERTISEMENT
Dani Alves
Reacția lui Dani Alves după evoluția lui Karim Benzema în meciul Real – PSG 3-1. Sursa foto: Dani Alves story instagram

Nu-mi pasă că joacă la Madrid. Dar ce jucător! Ce jucător este Benzema!”, a scris fundașul sud-american pe secțiunea story a contului lui de instagram.

Anterior, jucătorul brazilian apreciase viteza atacantului francez al lui PSG, Kylian Mbappe, filmându-se în timp ce mișca brațele foarte repede pe lângă corp ca și cum ar fi alergat.

ADVERTISEMENT

Carles Puyol, fostul fundaș spaniol al Barcelonei, a fost și el entuziasmat de ceea ce a văzut pe teren. „Este un fenomen”, s-a exprimat fostul căpitan al Barçei, conform rmcsport.bfmtv.com.

Thiery Henry crede că Karim Benzema va rămâne mult timp în istoria fotbalului

Dar și alți foști fotbaliști l-au lăudat pe Karim Benzema. Compatriotul lui, Thiery Henry, consultant la postul CBS Sports, a fost încântat. „Are 34 de ani, l-am admirat mereu foarte mult.

ADVERTISEMENT

Poate face orice. Vine să fie util la mijlocul terenului, dă pase decisive, marchează din careu. Este unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie care au purtat numărul 9.

Va rămâne în istoria fotbalului pentru mult timp. Este pur și simplu incredibil ceea ce a făcut pe teren de-a lungul carierei, chiar și când era foarte tânăr la Lyon. Jos pălăria în fața lui”, a spus fostul atacant al lui Arsenal și Barcelona.

ADVERTISEMENT

Același lucru l-a subliniat și fostul antrenor francez Arsene Wenger la postul beIN Sports. „Pentru mine, el este fotbalistul complet, are absolut totul. Ce îmi place la Benzema este că are spirit de echipă și tot ceea ce face pare simplu.

Crezi permanent că poate face tot ce își propune. Are o inteligența superioară. A ajuns la o dimensiune cu totul nouă de când a plecat Ronaldo. Și-a asumat mai multă responsabilitate și a crescut în valoare”, a spus Wenger.

Karim Benzema este un jucător de clasă mondială, susține Franco Baresi

Franco Baresi, fostul fundaș al lui AC Milan și al naționalei Italiei, l-a lăudat și el pe atacantul francez. „Este un jucător de clasă mondială”, a notat campionul mondial din 1982 pe contul personal de twitter.

Nu aveam nicio îndoială în ceea ce îl privește pe Benzema. A fost atât de mult timp în umbra lui Cristiano Ronaldo, dar acum continuă să ne arate lucruri incredibile, nu ne mai surprinde.

În Franța s-a vorbit doar despre Mbappé și Messi, dar vedeta a fost Benzema”, a precizat fostul mijlocaș argentinian Esteban Cambiasso la Sky Sports.

Benzema este, fără îndoială, unul dintre cei mai buni jucători cu numărul 9 din toate timpurile”, a completat fostul atacant englez Gary Lineker, în timp ce Michael Owen a făcut „o plecăciune” pentru francez.

ADVERTISEMENT