Fotbal international

Karim Benzema şi-a rupt degetul! Real Madrid caută atacant

14.01.2019 | 16:21
Karim Benzema şi-a rupt degetul
ADVERTISEMENT

Karim Benzema şi-a rupt degetul în timpul meciului Betis Sevilla – Real Madrid 1-2, partidă care s-a disputat în etapa a 19-a din La Liga. Campioana Europei are infirmeria plină, iar accidentarea atacantului francez îi dă mari bătăi de cap lui Santiago Solari.

În minutul 44 al meciului Betis Sevilla – Real Madrid 1-2, Karim Benzema a căzut şi şi-a rupt degetul, fotbalistul fiind obligat să părăsească terenul. După pauză, Santiago Solari a decis să-l înlocuiască pe atacantul de 31 de ani cu Cristo Gonzalez, fotbalist de la echipa a doua a madrilenilor. Oficialii madrileni au anunţat luni că francezul a suferit o fractură, însă nu au precizat dacă jucătorul va fi supus unei intervenţii chirurgicale sau când s-ar putea întoarce pe teren.

ADVERTISEMENT

Karim Benzema şi-a rupt degetul. Ce atacanţi sunt pe lista lui Real Madrid

Karim Benzema şi-a rupt degetul mic al mâinii drepte, iar Santiago Solari este obligat să improvizeze în ofensivă. Mariano Diaz nu este 100% din punct de vedere fizic, astfel că antrenorul madrilenilor va trebui să se bazeze pe Cristo Gonzalez până la revenirea francezului. Cu toate acestea, presa din Spania anunţă că oficialii lui Real Madrid trebuie să aducă de urgenţă un atacant.

Karim Benzema şi-a rupt degetul. Ce atacanţi sunt pe lista lui Real Madrid
Karim Benzema şi-a rupt degetul. Ce atacanţi sunt pe lista lui Real Madrid

Mauro Icardi este una dintre soluţiile lui Real Madrid. Vedeta lui Inter are o clauză de reziliere a contractului de 110 milioane de euro. Pe lista spaniolilor se mai află şi Krzysztof Piatek, atacantul polonez care a făcut senzaţie în Serie A în tricoul lui Genoa. Fotbalistul de 23 de ani a marcat 13 goluri în cele 19 meciuri jucate pentru formaţia din nordul Italiei. Rodrygo este o altă opţiune pentru Real Madrid. Brazilianul a fost deja cumpărat de madrileni, însă a fost lăsat să joace pentru Santos până în vară pentru că nu era major. Între timp, atacantul a împlinit 18 ani şi ar putea să ajungă în Spania mai devreme.

ADVERTISEMENT