Sport

Pleacă Benzema de la Real Madrid?! Venirea lui Haaland îi aduce transferul. Cine îi pregăteşte o ofertă

PSG dorește să își fortifice linia de atac după ce l-a pierdut pe Edinson Cavani, iar starul brazilian Neymar este accidentat pentru o perioadă mai lungă.
13.12.2021 | 10:03
Pleaca Benzema de la Real Madrid Venirea lui Haaland ii aduce transferul Cine ii pregateste o oferta
ADVERTISEMENT

Fanii și investitorii unei echipe precum PSG nu au răbdare, așa că staff-ul managerial trebuie să deschidă deja tratative cu jucători de valoare.

Karim Benzema, în atenția celor de la PSG

Atacantul de top al lui Real Madrid, Karim Benzema, este în discuții destul de avansate pentru trecerea sa pe Parc des Princes. Acest transfer poate fi grăbit în cazul în care norvegianul Erling Haaland ar ajunge la Real Madrid și i-ar face concurență lui Benzema.

ADVERTISEMENT

Potrivit publicației catalane El Nacional, Benzema este deschis unui transfer la PSG, chiar dacă tratativele nu au demarat de prea multă vreme.

Karim Benzema joacă la Real Madrid de peste un deceniu. Mai ales după plecarea lui Cristiano Ronaldo de pe Santiago Bernabeu, el a preluat mai multe dintre responsabilitățile jucătorului-vedetă.

ADVERTISEMENT

Benzema a prins o formă de invidiat în tricoul alb, în acest sezon având 18 goluri și 8 pase decisive în 21 de partide disputate în toate competițiile, cu Real Madrid. Aceste statistici îl recomandă pe Benzema drept unul dintre cei mai prolifici jucători din Europa.

Karim Benzema se pregăteşte de plecarea de la Real Madrid

Mai multe echipe de top de pe Bătrânul Continent sunt interesate, cel puțin la nivel declarativ, de serviciile lui Benzema. El se află pe radarele pieței transferurilor și la PSG.

ADVERTISEMENT

Contextul pare a fi favorabil, dacă ne gândim că Mbappe se pregătește și el să își schimbe echipa, destinația cea mai vehiculată fiind Real Madrid. Un alt atacant de la PSG, argentinianul Mauro Icardi, ar fi fost ofertat tot de Real Madrid.

În perspectivă, conducătorii de la PSG se orientează deja pentru aducerea altor atacanți, în cazul în care cei doi ar pleca de pe Parc des Princes.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, prima opțiune pentru Benzema ar fi prelungirea contractului cu Real Madrid, însă această ipoteză i-ar deveni mai puțin convenabilă dacă vine Haaland. Transferul vârfului de la Borussia Dortmund ar conduce către împărțirea timpului de joc între Haaland și Benzema, iar pentru francezul de 33 de ani această opțiune nu este satisfăcătoare.

Din aceste motive, Benzema a acceptat discuțiile cu PSG și s-ar putea alătura lui Messi, în atacul parizian. Discuțiile sunt încă în stadiu incipient, dar presa internațională le urmărește cu atenție.

ADVERTISEMENT