Life

Karina, fiica lui Jorge, a împlinit 14 ani. Mesajul emoționant primit de la prezentator

Karina, fiica lui Jorge, a făcut 14 ani. Postarea cu care vedeta a impresionat-o pe adolescenta din mariajul cu Alina Laufer.
14.11.2022 | 17:12
Karina fiica lui Jorge a implinit 14 ani Mesajul emotionant primit de la prezentator
Karina, fiica lui Jorge, a făcut 14 ani. Postarea cu care vedeta a impresionat-o pe adolescentă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fata îndrăgitului artist a împlinit 14 ani, luni, 14 noiembrie 2022. Mesajul emoționant primit de la prezentatorul de la Pro TV, care a dezvăluit că o încurajează să-și urmeze visele și să nu se lase învinsă nicio secundă.

Karina, fiica lui Jorge, a făcut 14 ani. Postarea cu care vedeta a impresionat-o pe adolescentă

Karina, fiica lui Jorge, a ajuns la vârsta în care își face buletinul. Adolescenta a împlinit 14 ani, dovadă fiind chiar postarea cu care cântărețul a impresionat-o pe tânără, dar și pe cei care îl urmăresc în social media.

ADVERTISEMENT

„Să fii adolescent în ziua de azi, cu atâtea alegeri, căutări, direcții, e o întreagă luptă interioară într-o lume care te vrea supus și într-un șablon.

Să ne încurajăm copiii să viseze și să țintească cât mai sus, să învețe că tot ce își doresc, pot realiza prin a deveni (a fi) persoana care înțelege tot ce e de făcut (a face) pentru (a avea) tot ce își dorește.

ADVERTISEMENT

În ordinea asta, nu invers. Te iubesc, Karina! La mulți ani!”, a transmis Jorge pe pagina de Instagram, în dreptul unei imagini.

Jorge, adevărul despre relația cu fiica sa, Karina

Adolescenta în vârstă de 14 ani locuiește cu fosta soție a artistului, Alina Laufer, care are casă la numai câteva străzi distanță de locuința fostului moderator de la Masked Singer România.

ADVERTISEMENT

Cântărețul are o relație extraordinară cu fiica sa cu care vorbește zilnic la telefon. Acest obicei este păstrat încă din perioada în care fata stătea în Statele Unite ale Americii. Jorge o vede doar în cele două weekend-uri care îi sunt destinate.

Cu toate acestea artistul susține că ar dori să petreacă mai mult timp alături de Karina, însă nu există foarte multă înțelegere de partea cealaltă a baricadei, referindu-se la fosta parteneră de viață.

ADVERTISEMENT

Jorge speră ca lucrurile să se schimbe în viitorul apropiat, mai ales că își dorește să stea cu adolescenta la fel de mult ca și cu fiul din al doilea mariaj. Băiatul pe numele său David îl face mândru pe cântăreț.

ADVERTISEMENT