Fotbal international

Karius a comis-o din nou! Greșeală de amator la un gol primit direct din centrare. Video

Autor: Claudiu Surmei | 05.10.2018 | 08:15
Karius a greșit ca un amator la golul primit din centrare în Malmo - Beșiktaș 2-0

Loris Karius a fost “exilat” de Liverpool la Beșiktaș Istanbul pentru 2 ani. Goalkeeperul german a fost împrumutat după gafele din finala Champions League și din meciurile amicale din vară și are timp suficient să lucreze la punctele slabe până se va întoarce din nou în Anglia. Se pare însă că jucătorul a intrat pe o pantă descendentă și pare să nu își revină nici la gruparea din Turcia. În meciul jucat de Beșiktaș în deplasare la Malmo, în etapa a 2-a din Europa League, Karius a comis-o din nou. A greșit ca un amator și a primit un gol direct din centrare.

Karius ar fi trebuit să își propună să ajungă din nou la forma în care era anul trecut la Liverpool, când reușise să îi ia fața lui Simon Mignolet în lupta pentru postul de titular între buturi, dar lucrurile merg tot mai rău pentru goalkeeperul de 25 de ani. După ce a făcut o impresie bună în primele 4 etape din campionatul Turciei în tricoul lui Beșiktaș, reușind să țină poarta intactă la meciul jucat împotriva lui Kayserispor, Karius a mai făcut o greșeală impardonabilă pentru un portar care a jucat o finală europeană.

Karius a greșit ca un amator la golul primit din centrare în Malmo – Beșiktaș 2-0

În minutul 53 al partidei Malmo – Beșiktaș din Europa League, la scorul de 0-0, gazdele au pornit un atac pe partea dreaptă a terenului, iar unul dintre jucătorii trupei suedeze a centrat în careu. Mingea l-a atins pe Caner Erkin, iar Loris Karius, ieșit câțiva metri din poartă, a fost surprins de deviere și nu s-a mai putut redresa la timp pentru a respinge. S-a întins cât a putut, încercând să trimită în corner, însă balonul l-a depășit și s-a oprit în poartă.

Chiar dacă nu i se poate reproșa în totalitate golul primit, Karius mai are mult de muncit pentru a ajunge din nou la forma care l-a impus ca titular la Liverpool în sezonul trecut. Asta dacă vrea să mai fie păstrat pe Anfield la finalul perioadei de împrumut în Turcia. “Cormoranii” l-au cumpărat pe Alisson Becker de la AS Roma și l-au păstrat în lot și pe Mignolet, astfel că Loris Karius riscă să devină a treia opțiune dacă nu se mobilizează.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!