Fotbal international

Karius a gafat din nou! Ce a făcut portarul lui Liverpool la ultimul meci. Video

08.07.2018 | 14:49
Karius a gafat din nou Ce a facut portarul lui Liverpool la ultimul meci Video

Loris Karius a avut un final de sezon de coşmar. Portarul lui Liverpool a gafat de două ori în finala Champions League, pierdută de “cormorani” cu 1-3 în faţa lui Real Madrid. Atunci, portarul german a făcut două gafe uluitoare la golurile 1 şi 3 marcate de Benzema şi Bale.

Karius a revenit pe teren pentru pregătirea noului sezon cu Liverpool, dar nu a scăpat de metehnele care l-au făcut celebru în toată lumea după finala de la Kiev. Pe filmarea de mai jos se vede cum portarul lui Liverpool scapă o minge uşoră în poartă înainte de meciul cu Chester.

Karius a gafat din nou! Aici, gafa la şutul lui Bale din finala Ligii Campionilor: Liverpool - Real Madrid
Karius a gafat din nou! Aici, gafa la şutul lui Bale din finala Ligii Campionilor: Liverpool – Real Madrid

Karius a gafat din nou! Klopp îi ia apărare: “Totul va fi bine”

Faza a devenit virală pe internet şi englezii nu au ratat ocazia de a-l ironiza din nou pe portarul german. Rămâne de văzut ce hotărâre va lua Jurgen Klopp, în condiţiile în care atât Loris Karius, cât şi Simon Mignolet sunt portari nesiguri.

În cele din urmă, Liverpool s-a impus cu 7-0, iar Klopp l-a lăudat pe Karius după meci: “Nu ştiu dacă ar fi trebuit să mă aştept la altceva, însă modul în care a fost primit Lori a fost frumos. A avut o paradă dificilă dar a făcut-o şi a arătat bine şi la mingile lungi trimise, a fost într-o situaţie dificilă. Trebuie să calmez situaţia. Trebuie doar să jucăm fotbal şi să lucrăm la punctele slabe, să ne folosim punctele forte şi totul va fi bine”.

 

Tags: