Fotbal international

Karius, umilit de Quaresma la antrenament. A luat gol din Rabona. Video

11.09.2018 | 11:34
Karius umilit de Quaresma la antrenament A luat gol din Rabona Video

Portarul Loris Karius a fost umilit de coechipierul Ricardo Quaresma la ultimul antrenament. Jucătorul de 34 de ani a marcat în poarta lui Karius cu o execuție de excepție. A reușit o Rabona din marginea careului de 16 metri, la care goalkeeperul împrumutat de la Liverpool a fost doar spectator. Karius a gafat deja și la noua echipă, în timp ce Quaresma are evoluții tot mai bune de la meci la meci.

Mijlocașul portughez a jucat în cariera sa la Barcelona, FC Porto, Inter Milan, Chelsea și Sporting Lisabona și a demonstrat că este un jucător de valoare. Ajuns la vârsta de 34 de ani, Quaresma pare să se fi reinventat la Beșiktaș Istanbul, unde a primit încredere deplină din partea oficialilor clubului, iar acest lucru s-a văzut în evoluțiile tot mai bune din teren. Iar asta în timp ce toți ochii sunt ațintiți pe realizările starurilor Cristiano Ronaldo, Lionel Messi și Neymar.

Beșiktaș a terminat sezonul trecut pe locul 4 în prima ligă din Turcia, asigurându-și un loc în preliminariile UEFA Europa League. În meciul din play-off disputat în compania celor de la Partizan Belgrad, Quaresma și-a demonstrat încă o dată calitățile pe teren. În minutul 34 al întâlnirii de la Belgrad, la scorul de 1-1, portughezul a făcut o fentă fină din gleznă, apoi i-a trecut mingea printre picioare lui Danilo Pantic. Luat prin surpindere, jucătorul lui Partizan a pornit în urmărirea lui Quaresma, dar nu a reușit decât să îl faulteze din spate. În aceeași partidă, în minutul 56, Quaresma i-a pasat lui Adriano prin procedeul Rabona.

Karius a fost umilit de Quaresma la antrenament

Ultima bijuterie reușită de Ricardo Quaresma a venit chiar în poarta coechipierului său, Loris Karius, în timpul unui antrenament. Quaresma a lovit mingea tot prin procedeul Rabona, din partea dreaptă a terenului, iar aceasta s-a dus în vinclul porții lui Karius, care nu a avut nicio reacție. Chiar dacă a trecut pe la mai multe cluburi mari din Europa, Quaresma pare să se fi reinventat la Beșiktaș, unde primește libertate totală de exprimare pe teren, iar acest lucru se vede în execuțiile pe care le reușește.

Karius a gafat deja și în poarta lui Beșiktaș

Loris Karius nu poate scăpa de coșmarul trăit în finala Champions League 2018, când Liverpool s-a duelat cu Real Madrid, iar portarul neamț a gafat decisiv de două ori, făcându-i 2 goluri cadou trupei din capitala Spaniei. A gafat din nou în campionatul Turciei, în minutul 86 al meciului jucat împotriva celor de la Bursaspor, încheiat cu scorul de 1-1. Fanii turci au însă încredere că goalkeeperul va avea evoluții tot mai bune și va crește de la meci la meci, ajungând să fie un om de bază în echipa de start a lui Beșiktaș.

În momentul în care gruparea turcă a înaintat oferta de împrumut pentru 2 ani pentru Karius, oficialii lui Liverpool au acceptat imediat propunerea clubului din Istanbul, iar Jurgen Klopp a fost de acord cu împrumutul compatriotului său, plecând de la ideea că ar putea fi acea experienţă care să îi salveze cariera lui Karius, pentru că evoluţiile bune ar avea darul, înainte de orice, să refacă moralul prăbuşit al portarului.