Life

Karmen, fiica lui Adrian Minune, și-a îngrijorat fanii cu ultima apariție. „Esti foarte frumoasă, dar ai slăbit prea mult”

24.09.2020 | 13:30
Karmen fiica lui Adrian Minune sia ingrijorat fanii cu ultima aparitie Esti foarte frumoasa dar ai slabit prea mult
Karmen Minune. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Karmen, fiica lui Adrian Minune, este mămica unei fetițe de un an, însă silueta ei nu a avut de suferit în urma sarcinii, ba chiar este mai slabă ca înainte.

Fanii au observat acest lucru și i-au atras atenția, căci pare mult prea slabă, în viziunea lor. Pentru a fi în formă și a-și reveni după nașterea primului copil, artista a ținut dietă, bea ceaiuri pentru slăbit și face mult sport.

ADVERTISEMENT

Cântăreața este foarte mulțumită de felul în care arată, iar drept dovadă stau și imaginile postate pe Instagram, în care apare în ținute mulate și provocatoare.

Karmen, fiica lui Adrian Minune, a slăbit foarte mult

Artista a postat pe Instagram un clip în care apare dansând cu un grup de fete. Îmbrăcată într-un compleu negru transparent, Karmen pare foarte slabă, lucru pe care l-au remarcat și prietenii virtuali, care i-au atras atenția în această privință.

ADVERTISEMENT

„Ești foarte frumoasă, dar ai slăbit prea mult, ai picioarele foarte slabe, mai ia câteva kilograme.”, a scris un fan. „Ai slăbit, Carmen”, a mai enunțat un admirator. „Toată lumea zice că ai slabit, dar așa este când ai bebe.”, a mai conchis un fan.

Cântăreața a devenit mamă pe 1 august 2019, iar la o săptămână după naștere a reușit să scape de surplusul de grăsime. „Nu am avut probleme. Operaţia e operaţie indiferent de situaţie şi necesită recuperare, dar când îţi ţii copilul în braţe, uiţi de durere. Toate mămicile trec prin gândul că e mai important decât ele. (…) 

ADVERTISEMENT

În timpul sarcinii am acumulat 12 kilograme şi în decursul a o săptămână am slăbit zece kilograme. Ştiu că sunt foarte multe fete care mă întreabă cum am reuşit. Pot să zic să sunt norocoasă”, a dezvăluit artista.

Imediat după naștere, vedeta a declarat că meseria de mamă îi vine mânușă si că este cu adevărat împlinită. „E frumos. E cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. Este şi greu pentru că un copil are nevoie de toată atenţia, dar e cea mai mare realizare a mea de până acum.

ADVERTISEMENT

A trecut abia o lună, e de acomodare aşa… Am început să ne facem programul amândouă, ne-am obişnuit una cu cealaltă… Când te trezeşti cu un bebeluş, trebuie să ghiceşti ce-şi doreşte. Asta mi s-a părut cel mai dificil la început. Mă ajută mama mea şi mama lui Bobo. Ambele sunt lângă mine. Facem cu schimbul (…)”, mărturisea Carmen Simionescu la scurt timp după ce a născut, pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT