Life

Karmen, imagine de senzație din vacanță. Cum s-a fotografiat cântăreața

31.12.2020 | 17:45
Karmen imagine de senzatie din vacanta Cum sa fotografiat cantareata
ADVERTISEMENT

Karmen, pe numele real Carmen Simionescu, și-a încântat fanii cu imagini de senzație din vacanța petrecută în Dubai. Cântăreața a apărut în ipostaze incendiare, internauții remarcând cât de bine arată tânăra. 

Fiica manelistului Adrian Minune are un trup sculptat, reușind să se mențină în formă maximă chiar și după ce a devenit mamă pentru prima oară. Artista arată impecabil în costum de baie, etalându-și formele apetisante fără nicio reținere.

ADVERTISEMENT

Cântăreața are un trup fără cusur, care stârnește imediat invidia reprezentantelor sexului frumos. Karmen se poate mândri cu o siluetă fără pic de grăsime și cu forme bine proporționate, fotografiile în costum de baie arătând-o perfectă din cap până-n picioare.

Karmen, imagine incendiară în costum de baie. Cum arată vedeta

Karmen s-a filmat într-un costum de baie de culoare negru, format din două piese, care i-a pus în valoare bustul generos. Dacă la prima vedere ai crede că vedeta a apelat la chirurgie estetică la nivelul bustului, iată că adevărul este cu totul altul.

ADVERTISEMENT

Bruneta are un bust frumos de la Mama Natură, la 21 de ani neavând nevoie de prea multe retușuri. Cu toate acestea vedeta a trecut pragul medicului estetician dorind să aibă buze voluminoase. Zis și făcut, cântăreața și-a pus recent acid hialuronic în buze.

Karmen în costum de baie, pe șezlong
Karmen în costum de baie, pe șezlong. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„Da, am… dar foarte puțin, 0.5 ml”, spunea frumoasa cântăreață despre intervenția suferită la nivelul buzelor. De altfel, aceasta este și singura intervenție pe care o are.

ADVERTISEMENT

Karmen are o siluetă de vis, mărturisind că se menține în formă maximă mulțumită sportului, dar și stilului sănătos pe care-l adoptă. Tânăra artistă le combină pe cele două, rezultatul fiind cel pe care fanii îl văd în mediul online, acolo unde este foarte activă.

Cântăreața postează adesea imagini de senzație în care-și etalează formele, dar și fotografii cu fiica sa, Sofia Rossa Maria, care a venit pe lume în vara anului trecut. Vedeta este foarte încântată de postura de mamă, care de când cu pandemia îi ocupă tot timpul.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, vedeta și soțul său, Bogdan Căplescu, se înțeleg de minune și nu se văd separați, în ciuda faptului că au apărut zvonuri potrivit cărora s-ar fi despărțit. Bruneta le-a închis gura tuturor și a declarat că acest lucru nu se va întâmpla niciodată.

ADVERTISEMENT