Life

Karmen Minune, de urgență la spital cu fiica ei. Micuța a ajuns iar pe mâna medicilor. Prima reacție

22.07.2020 | 17:38
Karmen Minune de urgenta la spital cu fiica ei Micuta a ajuns iar pe mana medicilor Prima reactie
Karmen Minune, alături de micuța Sofia. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Karmen Minune a devenit mamă în urmă cu un an, iar evenimentul a adus fericire în familia artistei. Ca orice copil mic, fetița se îmbolnăvește de diverse afecțiuni specifice copiilor.

Cântăreața a ajuns la spital, din nou, cu Sofia, care a suferit o mică problemă de sănătate. Din fericire, totul a ținut câteva zile, însă vedeta a tras o sperietură mare.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Adrian Minune a ajuns din nou cu fetița la spital, pentru un consult, însă medicii i-au dat tratamentul adecvat, iar copilul se simte deja mai bine.

Karmen Minune, la spital cu fiica ei

Într-un story de pe Instagram, locul unde artista ține legătura cu fanii ei și le povestește prin întâmplări mai trece, a anunțat că fetița ei nu s-a simțit bine.

ADVERTISEMENT

Ea și-a motivat absența de pe rețeaua de socializare tocmai pentru că a fost nevoită să o trateze pe micuța Sofia, însă acum zâmbește, căci fetița se simte mult mai bine.

 

View this post on Instagram

 

• All of me • ❤️

A post shared by 🎙KARMEN (@karmen) on

„ Zilele acestea au fost foarte agitate și stresante, dar asta și pentru că Sofi a făcut roșu în gât, iar nu s-a simțit bine. ”, a menționat Karmen Minune pe Instagram. Micuța Sofia a moștenit trăsăturile fizice ale mamei sale, însă este și fata lui tata, căci ochii sunt ai lui Bogdan Clăpescu, soțul artistei.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Adrian Minune a devenit pentru prima dată mamă în 2019, când a născut-o prin cezariană pe Sofia, care în august împlinește primul an de viață. Anul 2019 se pare că a fost anul norocos al vedetei, căci tot atunci, Karmen Simionescu s-a căsătorit cu Bogdan Clăpesc, iar cei doi au avut o petrecere cu sute de invitați la un restaurant de fițe din București.