Life

Karmen Minune, despre sărutul soțului, Bogdan, cu altă femeie: ”Nu avem doar o relație”

Karmen Minune, detalii despre apropierea dintre soțul său și o tânără. Cum a reacționat cântăreața la sărutul celor doi.
24.11.2022 | 22:51
Karmen Minune despre sarutul sotului Bogdan cu alta femeie Nu avem doar o relatie
Karmen Minune, detalii despre apropierea dintre soțul său și o tânără. Cum a reacționat la sărutul lor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fiica cea mare a manelistului Adrian Minune a făcut dezvăluiri despre începutul legăturii amoroase cu Bogdan Căplescu, dar și despre sărutul soțului cu altă femeie, în club. Vedeta a povestit totul cu lux de amănunte.

Karmen Minune, detalii despre apropierea dintre soțul său și o tânără. Cum a reacționat la sărutul lor

Karmen Minune este căsătorită din anul 2019 cu Bogdan Căplescu, cu care a devenit mama unei fetițe. Frumoasa cântăreață și tânărul și-au oficializat relația după numai câteva luni, începuturile fiind unele stângace.

ADVERTISEMENT

Cel alintat de șatenă Bobo s-a sărutat cu o altă femeie, deși ieșise în oraș cu artista. Totul a plecat de o neînțelegere, mai ales că la momentul respectiv știau foarte puține persoane despre legătura de dragoste dintre ei.

„Noi nu avem doar o relație, avem un copil și automat formăm o familie, suntem căsătoriți, îi port numele. E treabă serioasă. Dacă a fost doar o ceva, că s-a dat cineva la el și nu a fost pe fază să se întoarcă.

ADVERTISEMENT

Nu știu, ceva peste care poți să zici că asta e, a trecut… Îți dai seama că aș face ca toate alea oricum, dar nu pentru că sunt eu nebună sau pentru că vreau să-mi spun eu cuvântul, ci pentru că pur și simplu ce e al meu, e al meu.

Așa cum eu sunt în totalitate, cu toată ființa mea, a lui, așa îmi doresc să fie al meu. Dacă ar fi ceva peste care poți să treci cu vederea. A venit una în club, era beată și l-a pupat, care s-a întâmplat și de față cu mine.

ADVERTISEMENT

Am zis-o. Mi-a scăpat. Eram în club, a venit o prietenă cu o prietenă. Eram și la început de relație și nu aveam nicio treabă, eu eram cu prietenii, mă distram.

El când s-a apropiat de ea să-i spună la ureche, ea a înțeles cu totul altceva.Era prietena prietenei, deci clar nu știa că eu sunt cu el, nu se știa nici în presă, nu știa nimeni, de fapt”, a povestit Karmen Minune, în emisiunea Detectorul de minciuni, moderată de Oana Radu.

ADVERTISEMENT

Karmen Minune, geloasă în relația amoroasă?

Karmen Minune a devenit instant geloasă chiar dacă nu a surprins sărutul dintre partenerul de viață și cealaltă femeie, în club. Vedeta a reușit să vadă numai cum actualul său soț s-a aplecat să-i spună respectivei ceva la ureche.

Frumoasa șatenă recunoaște că nu i-a prins deloc bine momentul și a turbat de furie. Artista s-a așezat pe canapea, dar în interior fierbea.

ADVERTISEMENT