Life

Karmen Simionescu, adevărul despre relația cu Betty Salam. Sunt cele două cântărețe rivale?

Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a spus adevărul despre relația cu Betty Salam. Există rivalitate între cele două cântărețe?
25.11.2022 | 12:22
Karmen Simionescu adevarul despre relatia cu Betty Salam Sunt cele doua cantarete rivale
Karmen Simionescu a vorbit despre relația cu Betty Salam. Sursa foto: Captură YouTube, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Karmen Simionescu a făcut dezvăluiri despre relația cu Betty Salam, despre care s-a presupus că ar fi rivala ei. Fiica lui Adrian Minune a lămurit lucrurile în legătură cu acest subiect.

Karmen Simionescu a vorbit despre relația cu Betty Salam

Fiica cea mare a lui Adrian Minune a fost invitată recent în emisiunea Detectorul de minciuni, unde a vorbit despre relația cu Betty Salam, fiica lui Florin Salam.

ADVERTISEMENT

Oamenii le-au comparat de-a lungul timpului și au presupus că sunt rivale. De altfel, la fel au fost comparați și tații lor.

Între cele două tinere nu a existat niciodată o rivalitate, potrivit dezvăluirilor lui Karmen Simionescu, ci competitivitate. Pentru un artist e foarte bine să nu se mulțumească cu locul în care este, a mai spus cântăreața.

ADVERTISEMENT

“Niciodată nu a existat o rivalitate între noi, oficială, de genul să ai ceva cu cineva, dar există o chestie productivă, așa cum există și între mine și frații mei, așa cum există și între mine și tata.

Competitivitate, în sensul în care îți dorești tot binele pentru celălalt, dar atunci când vezi că ușor ușor te depășește, îți dorești și tu să ajungi la fel de bun ca el sau ea sau poate chiar mai bun.

ADVERTISEMENT

Un lucru foarte bun pe care un artist poate să îl facă este să nu se mulțumească cu locul în care este.”, a explicat Karmen Simionescu în cadrul emisiunii Detectorul de minciuni, potrivit wowbiz.ro.

Karmen Simionescu, mai talentată decât fiica lui Florin Salam?

Karmen Simionescu și Betty Stoian au crescut împreună și se respectă una pe cealaltă.

Întrebată dacă se consideră mai talentată decât Betty Stoian, Karmen Simionescu a spus că nu, dar că știe ce își dorește și cât de mult poate să muncească.

ADVERTISEMENT

Tânăra știe că va avea parte de tot ceea ce își dorește dacă muncește în continuare.

“Nu mă consider mai talentată decât Betty, doar că sunt foarte conștientă de capacitatea, forța mea de muncă, știu foarte bine ce îmi doresc.

Acum vorbesc doar de mine, nu de mine în comparație cu ea, să nu se înțeleagă greșit.

O iubesc și o respect foarte tare. Face parte din familia mea, am crescut împreună, la fel și cu toate celelalte fete de lăutari., a mai spus cântăreața.

Fiica lui Adrian Minune nu consideră că este mai muncitoare decât Betty Salam. Atunci când se întâlnesc, cele două sunt sincere una cu cealaltă.

“Să știi că noi de fiecare dată când ne întâlnim, ne spunem sentimentele noastre sincere. ‘Soro, vezi că ai zis acolo ceva prost, să ai grijă! Bă, te iubesc, ai grijă de tine.”, a mai dezvăluit Karmen.

Cele două artiste au o relație foarte deschisă și se înțeleg foarte bine în realitate. Încă de când s-au lansat în muzică au fost comparate, însă nu este nicio rivalitate între ele.

ADVERTISEMENT