Life

Karmen Simionescu face furori pe TikTok. Videoclipul care a devenit viralul momentului: „Aoleo, mi-e foame”

03.02.2021 | 13:42
Karmen Simionescu face furori pe TikTok Videoclipul care a devenit viralul momentului Aoleo mie foame
ADVERTISEMENT

Karmen Simionescu este protagonista viralului momentului pe rețeaua TikTok, jucând într-un scurt clip care a înnebunit toată România în ultimele zile.

Fiica manelistului Adrian Minune a strâns aproape 6 milioane de vizualizări pe TikTok cu filmulețul „Aoleo, mi-e foame”, devenit viral în ultima vreme, iar comentariile internauților au fost pe măsură.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată într-o pijama de culoare bej, desculță, Karmen coboară scările casei sale și se îndreaptă spre frigider, interpretând melodia care a făcut furori pe aplicația chinezească.

Karmen Simionescu, virală pe TikTok

„Eu credeam că se plimbă prin mall în pijamale; Ce ușă are la frigider, zici că e poartă de garaj; Frigiderul ăla e puțin mai mare decât camera mea; Mă simt săracă; Mișto să fii bogat; Presupun că ai încălzire în podea, că stai desculță; Încap doi amanți în frigiderul ăla”, sunt câteva dintre comentariile celor care o urmăresc pe Karmen pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Majoritatea, după cum se poate observa, a remarcat locuința somptuoasă în care trăiește fata lui Minune, iar pe seama luxului în care trăiește s-au făcut cele mai multe glume.

Nu e de mirare viața pe care și-o permite Karmen Simionescu, având în vedere averea strânsă de tatăl ei în zeci de ani, fiind unul dintre cei mai scumpi maneliști din România, plus că și ea a început să producă bani de la 18 ani, fiind o artistă extrem de apreciată de publicul tânăr, care abordează un gen muzical cu totul diferit de cel al tatălui său.

ADVERTISEMENT

Are un succes colosal în muzică

Una din cele mai de succes melodii ale cântăreței „Lock my lips”, lansată în urmă cu doi ani, a strâns peste 22 de milioane de vizualizări pe Youtube, mai mult decât populația României.

Putem enumera și alte piese muzicale de succes precum „Punjabi”, un remake al melodiei „Chef de chef” a tatălui său, „You got it” și „Belladonna”.

ADVERTISEMENT

Karmen nu este singura membră a familiei lui Adi Minune care cochetează cu muzica. Anul trecut, sora ei, Adriana, a participat în concursul „Vocea României” de la PRO TV.

ADVERTISEMENT