Life

Karmen Simionescu, gest suprem de iubire față de soțul ei. Cum l-a surprins artista pe tatăl micuței Sofia

02.10.2020 | 11:07
Karmen Simionescu gest suprem de iubire fata de sotul ei Cum la surprins artista pe tatal micutei Sofia
Karmen Simionescu, gest suprem de iubire față de soțul ei. Cum l-a surprins artista pe Bogdan. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Deși se bucură de o carieră de succes, Karmen Simionescu este foarte dedicată vieții de familie, dovadă fiind faptul că are grijă constant de fetița ei și se asigură că și tatăl copilului primește atenția necesară.

Fiica lui Adrian Minune a anunțat pe rețelele de socializare că i-a pregătit o surpriză de proporții soțului ei, cu ocazia zilei sale de naștere, iar fanii au așteptat cu sufletul la gură să vadă reacția acestuia.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă este foarte activă în mediul online, unde are aproape 550.000 de urmăritori, pe care îi surpride zilnic cu fotografii inedite cu familia sa, fanii fiind fermecați de micuța Sofia Maria Rossa.

Karmen Simionescu, surpriză emoționantă pentru soțul ei. Ce cadou i-a făcut artista lui Bogdan

Nu este un secret faptul că fiica cea mare a lui Adrian Minune, Karmen, se bucură de un succes răsunător în industria muzicală, dar se pare că și în plan familial o duce foarte bine. Bruneta și soțul ei formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, iar cei doi nu se sfiesc să își arate iubirea în mod public.

ADVERTISEMENT
Karmen Simionescu
Karmen Simionescu, gest suprem de iubire față de soțul ei. Cum l-a surprins artista pe tatăl micuței Sofia. Sursa foto: Instagram

Vedeta se poate declara o mamă împlinită, de vreme ce are o căsnicie perfectă și o fetiță adorabilă. În plus, ea și Bogdan au foarte mulți prieteni, pe care cântăreața i-a adunat pentru a îi pregăti o petrecere surpriză soțului ei, cu ocazia zilei sale de naștere.

Karmen Minune a mărturisit pe contul ei de Instagram că partenerul ei nu bănuiește nimic despre surpriza aniversară care i-a fost pregătită, aceasta fiind ținută secret. Locația aleasă de artistă a fost una rafinată, de lux, pe placul acesteia, iar invitații s-au îmbrăcat elegant și cu gust.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să vă recunosc că am mari emoții pentru că în seara asta îi organizăm o petrecere surpriză lui Bobo. El nu știe absolut nimic, știe doar că are o întâlnire cu nașul nostru și nașul nostru îl va aduce la locația unde facem petrecerea surpriză.”, a declarat cântăreața pe InstaStory, așteptând cu nerăbdare să vadă reacția soțului ei.

La petrecere a fost prezent, bineînțeles, și socrul lui Bogdan, Adrian Minune. Solistul s-a asigurat că toți invitații se distrează la petrecere și a întreținut constant atmosfera. Toată lumea s-a distrat, iar petrecerea a fost foarte reușită, semn că interpreta de muzică ușoară știe cum să își surprindă familia și să își impresioneze soțul.

ADVERTISEMENT