Life

Karmen Simionescu, mărturisiri dureroase. Și-ar fi dorit ca nimeni să nu știe că e fata lui Adi Minune

05.11.2020 | 14:55
Karmen Simionescu marturisiri dureroase Siar fi dorit ca nimeni sa nu stie ca e fata lui Adi Minune
Karmen Simionescu a vorbit despre marile încercări de la începutul carierei sale. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Karmen Simionescu a reușit să devină în nume în muzica pop românească, însă foarte multă vreme a fost în umbra tatălui ei ceva mai celebru, Adi Minune. Cântăreața a vorbit despre cât de complicat i-a fost până să aibă succes.

Artista a povestit că nu i-a fost ușor să aibă în spatele numele tatălui ei și că de multe ori și-ar fi dorit să nu știe lumea că este fata lui Minune.

ADVERTISEMENT

Declarațiile ei sunt de înțeles, însă ar putea să nu îi pice tocmai bine lui Adi Minune. Se știe faptul că fata manelistului nu abordează genul muzical al tatălui ei, iar aici ar putea exista în conflict de opinii.

Karmen Simionescu, despre greutatea numelui tatălui ei

De altfel, ea a ales să cânte cu totul altceva și probabil s-a simțit stingheră din cauza reputației părintelui tatălui ei, care este una destul de bună, de altfel, doar că  pentru un alt segment de public.

ADVERTISEMENT

„M-am născut cu chestia asta. Ușor, ușor am început să înțeleg de ce tata este absent și mama trebuie să fie și mamă și tată! Am început să primesc laude din partea oamenilor din jur, dar să simt și invidii!

A fost cumva ca o a doua natură, faptul că na, te-ai născut și ai un tată faimos, vine de la sine! În adolescență mi-aș fi dorit să nu știe lumea cine sunt! Am dat de unele părți mai puțin frumoase: invidia, etichetele, rasismul! Au fost și părți nasoale!”, a declarat Karmen Simionescu, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Nu e mulțumită de aspectul ei fizic

Artista a mai vorbit și despre aspectul ei fizic, după ce a fost acuzată că și-ar fi făcut prea multe intervenții estetice.

„Dacă aș avea nevoie, pentru că noi femeile dacă avem un complex grav. Urechile sunt cam mari, așa mi se pare mie, mai ales când îmi prind părul sus. Cred în faptul că dacă tu nu te simți bine cu tine e o problemă. Atunci sunt de acord cu aceste retușuri, dar în momentul în care ele sunt o problemă”, a adăugat aceasta.

ADVERTISEMENT