Simona Halep

Karolina Pliskova a analizat duelul Halep – Serena Williams de la Australian Open 2019! ”Simona poate fi periculoasă”

19.01.2019 | 23:37
Karolina Pliskova a analizat duelul Halep  Serena Williams de la Australian Open 2019 Simona poate fi periculoasa

Jucătoarea cehă de tenis Karolina Pliskova a analizat duelul Simona Halep – Serena Williams, care se va disputa în optimile de finală de la Australian Open 2019, primul turneu de Grand Slam al anului. Cehoiaca, și ea calificată în această fază a competiției, a declarat că acest meci este de neratat.

”Fără îndoială că este cel mai puternic meci din optimile de finală, în acest turneu. Va fi o adevărată provocare pentru toată lumea, mai ales pentru cele două, pentru că ele nu au mai jucat de ceva vreme una împotriva celeilalte. Din ce am văzut de la acest Australian Open, Serena a jucat chiar bine în această săptămână la Melbourne”, a spus cehoiaca într-un interviu pentru site-ul oficial al Australian Open.

Simona Halep sărbătorind victoria în fața lui Venus Williams la Australian Open 2019
Simona Halep sărbătorind victoria în fața lui Venus Williams la Australian Open 2019

Karolina Pliskova a analizat duelul Halep – Serena Williams de la Australian Open 2019: ”Un meci tare, de neratat”

”Serena nu a jucat în fața vreunei jucatoare de top, dar a jucat foarte bine. O simt că este foarte încrezătoare în forțele proprii. Va pune cu siguranță multă presiune pe Simona, de asta sunt sigură. Simona are și ea încredere, a întors în meciul din turul doi o partidă practic pierdută. E bine să avem meciuri de genul acesta în circuit. Ca să câștigi un turneu de Mare Slem, trebuie să depășești chiar meciuri de aceasta factură. Nu cred că cineva poate să triumfe într-un Mare Slem fără să piardă măcar vreun set, sau măcar fără să treacă prin câteva momente la limită”, a afirmat jucătoarea din Cehia.

”Cred că Simona poate fi periculoasă. Ea cu siguranță nu va renunța. A trecut azi de Venus, asta îi va da multă încredere în forțele proprii. Cred că e un meci deschis, un meci tare, bun, foarte probabil de neratat”, a precizat Karolina Pliskova în încheiere despre duelul Simona Halep – Serena Williams de la Australian Open 2019.

Casele de pariuri consideră că Serena Williams este favorită în meciul cu Simona Halep, din optimile de finală de la Melbourne, lucru confirmat și de fostul tenismen Mats Wilander.