Sporturi

Karolina Pliskova a explicat accidentarea din finala cu Simona Halep: ”Multe alunecări și multe sprinturi”

21.09.2020 | 21:48
Karolina Pliskova a explicat accidentarea din finala cu Simona Halep Multe alunecari si multe sprinturi
ADVERTISEMENT

Jucătoarea cehă de tenis Karolina Pliskova a explicat ce e cu accidentarea care a făcut-o să abandoneze în finala cu Simona Halep de la Roma.

Românca a câștigat în premieră turneul din capitala Italiei, după ce jucătoarea din Cehia s-a retras la scorul de 6-0, 2-1 pentru româncă.

ADVERTISEMENT

În cel de-al doilea ghem al primului set, Simona Halep a fost aproape să se accidenteze. Românca a plecat în alunecare după o minge a cehoaicei, dar piciorul i s-a blocat în zgură.

De unde a apărut accidentarea Karolinei Pliskova din meciul cu Simona Halep

”Trebuie să fiu consultată pentru a vedea dacă este vorba de o accidentare gravă. Sper că nu. Am jucat câteva meciuri de două seturi, dar e zgură și am făcut tranziția destul de repede de la hard. Multe alunecări și multe sprinturi”, a spus Karolina Pliskova despre accidentarea din finala cu Simona Halep.

ADVERTISEMENT

”Cred că încă de la meciul cu Mertens am simțit ceva și problemele au continuat să crească în fiecare zi. La meciul din semifinale am considerat că va fi foarte dificil dacă se ajunge în decisiv, însă am putut încheia și chiar am făcut-o puternic”, a declarat cehoiaca la conferința de presă.

”Totuși, aseară și în această dimineață mi-am dat seama că nu e deloc bine. Pentru o fracțiune de secundă m-am gândit dacă mai are rost să joc, dar tot îți dorești să mergi și să încerci”, a continuat Pliskova.

ADVERTISEMENT

”Da, deși sunt conștientă că nu a dat deloc bine, asta a fost decizia mea. Multe fericitări Simonei! Dacă era altcineva, poate ar fi fost posibil, dar ea nu oferă prea multe cadouri. Ar fi trebuit să fiu pregătită 100%”, a încheiat cehoiaca.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a dat de pământ cu Karolina Pliskova, care a abandonat meciul cu Simona Halep din finala de la Roma. El consideră că cehoiaca nu ar fi trebuit să mai intre pe teren dacă resimțea dureri.

ADVERTISEMENT

La finalul partidei, Simona Halep a transmis un mesaj de mulțumire fanilor săi din România care nu au reușit să fie prezenți în interiorul arenei din cauza pandemiei care a afectat sportul la nivel mondial.

ADVERTISEMENT
Tags: