Sporturi

Karolina Pliskova a povestit un episod incredibil cu Halep şi Şarapova! “Așa îi intimidează pe ceilalți”

09.02.2019 | 13:08
Karolina Pliskova a povestit un episod incredibil cu Halep si Sarapova Asa ii intimideaza pe ceilalti
ADVERTISEMENT

Karolina Pliskova a povestit un episod incredibil cu Halep şi Şarapova. Karolina Pliskova, prima rachetă a Cehiei, a vorbit în cadrul unei conferinţe susţinute la OStrava despre diferenţa uriaşă de atitudine şi caracter dintre Simona Halep, principala ei rivală din acest weekend, si Maria Şarapova, despre care se cunoaşte că nu are o relaţie deschisă cu celelalte jucătoare din circuit. Vezi punct cu punct, toate detaliile partidelor disputate de Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu în Fed Cup Cehia – România, accesând aplicaţia de mai jos.

Cehoaica în vârstă de 26 de ani a povestit în Cehia un episod petrecut la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, atunci când trebuia să se pregătească pe Margaret Court Arena alături de Simona Halep. Pe teren, înainte ca ele să intre, se afla Maria Şarapova. La ieşirea de pe teren, rusoaica nu a schiţat niciun gest şi a trecut pe lângă ele fără nici măcar să salute.

ADVERTISEMENT

Karolina Pliskova a vorbit despre un moment controversat petrecut la Melbourne

“Maria ne-a ignorat total. Pe ambele. Niciun sunet n-a scos. Parcă eram invizibile. Bine, are cinci titluri de Mare Șlem, în timp ce Simona are doar unul. Dar un salut nu a ucis pe nimeni. Ne întâlnim de ani de zile, dar ea păstrează distanța, intimidându-i pe ceilalți. Este diferită de Simona”, a declarat Pliskova într-o conferință de presă.

Pe de altă parte, Karolina Pliskova s-a declarat uimită de felul de a fi al Simonei Halep, despre care a declarat că face circuitul feminin de tenis mai încântător. Cehoaica mai spune că echipa României este atât de puternică datorită Simonei. “România condusă de Simona Halep poate bate pe oricine. Suprafața este în avantajul nostru, dar româncele nu ar avea de ce să se plângă, pentru că la Cluj s-a jucat pe suprafața lor favorită. Va fi un meci foarte dificil, dar la acest nivel nu puteam avea un meci ușor”, a spus Pliskova, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: