Simona Halep

Karolina Pliskova, dezvăluire neașteptată! A disputat un meci amical cu Simona Halep înainte de Miami. Ce s-a întâmplat

28.03.2019 | 09:44
Karolina Pliskova a făcut o dezvăluire neașteptată înaintea partidei cu Simona Halep din semifinalele de la Miami

Jucătoarea de tenis Karolina Pliskova a făcut o dezvăluire neașteptată înaintea partidei cu Simona Halep din semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, dotat cu premii în valoare de peste nouă milioane de dolari. Cehoiaca se află într-un dezavantaj net în meciurile cu românca, reușind să câștige doar două din cele nouă întâlniri directe.

Karolina Pliskova, dezvăluire neașteptată despre Simona Halep: ”Va fi mai bine”

”Am disputat un meci amical cu Simona înaintea turneului de la Miami și am pierdut cu 6-0. Deci, indiferent ce se va întâmpla în semifinale, va fi mai bine”, a fost dezvăluirea neașteptată făcută de Karolina Pliskova înaintea semifinalei de la Miami Open cu Simona Halep. Cehoiaca a ajuns în careul de ași după ce a trecut în sferturi de compatrioata sa Marketa Vondrousova, scor 6-3, 6-4.

”Cred că și ea a disputat câteva meciuri dificile, așa că voi avea o șansă să câștig. Nivelul meu este mai bun, jocul meu devine mai bun, așa că mă aștept la un meci bun. Cred cu siguranță că voi avea o șansă să câștig. De fiecare dată când joc cu ea simt că am o șansă. Evident, statistica întâlnirilor directe nu este perfectă pentru mine, dar mereu este o șansă”, a afirmat Karolina Pliskova.

Simona Halep sărbătorind cu pumnul strâns victoria din meciul cu Qiang Wang
Simona Halep sărbătorind cu pumnul strâns victoria din meciul cu Qiang Wang

Halep e la o singură victorie de locul 1 WTA

Partida Simona Halep – Karolina Pliskova, din semifinalele turneului Miami Open 2019, se va disputa în noaptea de joi spre vineri, de la ora 03:00, ora României. Dacă va reuși calificarea în finală, românca își va asigura revenirea pe locul 1 WTA, poziție pe care a pierdut-o după Australian Open 2019 în favoarea japonezei Naomi Osaka. În cazul în care va câștiga turneul, Pliskova va urca pe 2, iar Halep va coborî pe 3.

Simona Halep a dezvăluit că a aflat de la antrenorul său, Daniel Dobre, despre faptul că mai are nevoie de o singură victorie pentru a reveni în fotoliul de lider al tenisului feminin. Ea a precizat că nu se aștepta să reușească acest lucru atât de repede și a ținut să-i mulțumească încă o dată fostului antrenor Darren Cahill. Halep a precizat că australianul a învățat-o cum să fie pozitivă și să renunțe la negativism.