Sporturi

Karolina Pliskova, pictorial sexy într-o revistă pentru bărbaţi! Cum a pozat cehoaica

01.03.2019 | 12:45
Karolina Pliskova a pozat într-un pictorial sexy pentru revista Esquire

Karolina Pliskova a pozat într-un pictorial sexy pentru revista Esquire. Karolina Pliskova, ocupanta locului cinci în clasamentul WTA, vine după un început de an foarte bun, jucând finala la turneul organizat la Brisbane contra Lesiei Tsurenko, mai apoi semifinala primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, fiind învinsă acolo de Naomi Osaka, ce avea mai apoi să câştige trofeul cel mare, însă apoi cehoaica s-a mai impus de doar trei ori, acumulând şi două înfrângeri.

Karolina Pliskova a realizat un pictorial incendiar într-o revistă pentru bărbaţi

În primul eveniment după Australian Open, Karolina Pliskova a evoluat în Cupa Federaţiei, acolo unde a adus doar un punct pentru echipa ei, din duelul contra Mihaelei Buzărnescu. În schimb, ea a pierdut în faţa Simonei Halep. Mai apoi, la turneul de la Dubai, Karo a reuşit să treacă de Cibulkova şi Riske, însă a cedat în trei seturi în faţa taiwanezei Su-Wei Hsieh.

Karolina Pliskova a pozat într-un pictorial sexy pentru revista Esquire

Karolina Pliskova nu a stat degeaba nici în timpul petrecut departe de terenul de tenis. Cehoaica în vârstă de 26 de ani a pozat pentru Esquire, o revistă pentru bărbați din Statele Unite, înființată în anul 1932 și deținută de trustul Hearst Corporation, care acordă anual distincția internațională Sexiest Woman Alive. Pliskova, o fire destul de retrasă de obicei, a surprins pe toată lumea cu pozele sexy pe care le-a realizat pentru revista americană.

Ea s-a căsătorit de curând cu Michal Hrdlicka, însă nici nunta în sine nu a fost una granduoasă. Karolina a preferat o petrecere restrânsă, unde doar cei apropiaţi mirilor au fost prezenţi. “A fost o nuntă foarte mică. Nu au fost foarte mulţi oameni, am putea spune că a fost mai mult un prânz în familie. Am avut alături doar prietenii apropiaţi. Ne-am bucurat de eveniment şi nu am fost deloc stresaţi. Viaţa mea personală e importantă pentru mine, dar şi pentru cariera mea. Michal, care acum e soţul meu, m-a ajutat în multe lucruri, deci cred că totul a mers bine pentru noi. Sunt aproape 3 ani de când suntem împreună, aşa că nu e nimic nou. A fost doar nunta, următorul pas pentru noi”, a declarat Pliskova, citată de site-ul WTA.

Tags: