Simona Halep

Karolina Pliskova, prima reacţie despre meciul decisiv cu Simona Halep: „Va fi un meci incredibil, dar dificil pentru mine, vor fi multe raliuri lungi!”

30.10.2019 | 17:15
Karolina Pliskova, prima reacţie despre meciul decisiv cu Simona Halep: „Va fi un meci incredibil, dar dificil pentru mine, vor fi multe raliuri lungi!”
Karolina Pliskova. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Karolina Pliskova a oferit prima reacție înaintea meciului decisiv cu Simona Halep. Jucătoarea din Cehia a învins-o pe Bianca Andreescu, care s-a accidentat și a fost nevoită să abandoneze partida, iar în primul meci Pliskova a pierdut în fața Elinei Svitolina cu 0-2. Pentru confruntarea cu Simona Halep, jucătoarea din Cehia a declarat că nu își va schimba tactica.

Karolina Pliskova, înaintea meciului cu Halep: „Tactica mea va rămâne aceeași!”

Karolina Pliskova a vorbit despre duelul cu Simona Halep și a declarat că nu va schimba tactica pentru meciul cu românca:Am jucat cu Simona pe toate suprafețele posibile. Totuși, cred că nu am jucat pe iarbă. Cred că va fi la fel ca în toate meciurile în care ne-am întâlnit. Nu cred că va fi diferit pentru că amândouă încă suntem în mare formă, iar tactica mea va rămâne aceeași ca întotdeauna pentru duelurile cu Halep.”

„Este puțin mai înceată suprafața, așa că, probabil, vom avea câteva schimburi de mingi, care vor dura mai mult. Desigur și ea poate rata , dar eu trebuie să fiu pregătită pentru meci și să fiu la fel de dură. Ar trebui să fie un meci incredibil. Sper să fie un meci bun de urmărit, dar așa se întâmplă în meciurile noastre. Dar va fi dificil pentru mine, vor fi multe raliuri lungi”, a mai spus Pliskova.

ADVERTISEMENT

„Nu m-am uitat la finala de la Wimbledon!”

Karolina Pliskova a declarat că nu s-a uitat la finala jucată de Simona la Wimbledon: „Am învins-o la ulrima întâlnire de la Miami în semifinale. Am analizat ce am făcut atunci și încerc să repet meciul bun pe care l-am reușit. Nu m-am uitat la finala de la Wimbledon a Simonei, chiar nu știu ce s-a întâmplat atunci. Îmi place felul în care joacă așa că nu voi fi supărată, dacă mă va învinge”.

Simona Halep și Karolina Pliskova s-au întâlnit ultima dată la Open-ul de la Miami, acolo unde jucătoarea din Cehia s-a impus cu 2-0 în fața campioanei de la Wimbledon.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SIMONA HALEP
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri