Video. Stanciu şi Niţă, o nouă dezamăgire! Pe ce loc a ajuns Sparta

Vicentiu Dinescu    Ionut Neamţu   
în Stiri sportive
10/03/2018, 16:38
Video. Stanciu şi Niţă, o nouă dezamăgire! Pe ce loc a ajuns Sparta

UPDATE, ora 17:55: Sparta Praga a remizat, 1-1, pe terenul celor de la Karvina, în etapa cu numărul 20 din campionatul Cehiei. Formaţia din capitală a fost egalată în minutul 87 de Wagner, după ce Kanga a deschis scorul în prima repriză. Echipa la care evoluează Stanciu, Niţă şi Vătăjelu a ajuns pe locul patru şi ar putea coborâ pe cinci, în cazul în care Liberec obţine un punct pe terenul Vicktoriei Plzen în această etapă.


UPDATE, ora 15:45:  Nicolae Stanciu şi Florin Niţă sunt titulari la Sparta Praga în duelul cu Karvina, din runda cu numărul 20 din Cehia. Bogdan Vătăjelu, al treilea român de la formaţia cehă este doar pe banca de rezerve la această partidă. VEZI AICI PARTIDA ROMÂNILOR

Noul antrenor va debuta în partida Karvina – Sparta Praga, din etapa a 20-a, care se va disputa de la ora 16:00 şi în care românii Nicolae Stanciu, Florin Niţă şi Bogdan Vătăjelu vor fi titulari, conform presei din Cehia. VEZI AICI MECIUL ONLINE

Presa cehă a criticat prestaţiile formaţiei Sparta Praga din ultima perioadă, singurul lăudat fiind Nicoilae Stanciu: ”Graţie venirii lui Stanciu, praghezii s-au întărit cu adevărat în faţă. Au calitate. În rest, nimic. Se lovesc de aceleaşi probleme ca şi-n toamna trecută. Sparta o echipă fără faţă”.

Karvina – Sparta Praga, meci pentru cupele europene

Înaintea meciului Karvina – Sparta Praga, formaţia românilor ocupă locul cinci în clasamentul din Cehia, cu 33 de puncte, unul mai puţin decât Slovan Liberec, care se află pe poziţia a patra, ultima care asigură un loc în cupele europene pentru sezonul viitor.

Închide ×