Life

Karym, un tată erou! A trecut prin foc și furtună să-și crească fiul. De ce s-a lovit de-a lungul vieții: „Am ținut cu dinții să trăiască”

26.08.2020 | 14:02
Karym un tata erou A trecut prin foc si furtuna sasi creasca fiul De ce sa lovit dea lungul vietii Am tinut cu dintii sa traiasca
ADVERTISEMENT

Cântărețul Karym are o viață după care s-ar putea scrie un roman ce ar putea fi ecranizat oricând. Artistul, mereu vesel și zâmbitor, știe ce este greul, iar viața l-a pus în situații pe care nici el nu știe cum le-a depășit.

Karym, sacrificii uriașe pentru băiețelul său, Angel

Mircea Cioclei, pe numele din buletin, a trecut prin multe momente dificile. A fost nevoit să lupte la propriu pentru supraviețuire, dar și pentru viața fiului său, provenit dintr-o relație care s-a terminat prost.

ADVERTISEMENT

Karym a încercat să își facă un rost în viață plecând afară, așa cum au făcut-o mulți tineri. Nu i-a fost ușor, iar toate peripețiile prin care a trecut au format omul care este azi: unul mai puternic și mai iubitor.

„După câțiva ani în străinate m-am însurat, dar nu a fost nici dragoste la prima vedere nici altceva, m-am însurat pentru că a venit copilul și pentru că nu am vrut să renunț la el, altfel lucrurile se puteau rezolva foarte ușor… Pur și simplu am ținut cu dinții ca primul copil să trăiască.

ADVERTISEMENT

Știam că va fi o căsnicie eșuată, ea avea doar 17 ani. Pentru o viață mai bună, acum că aveam familie, am reușit să-mi deschid un business care din păcate nu a mers, poate pentru că toți banii pe care îi făceam îi împărțeam și ajutam pe cei cu probleme”, povestește emoționat Karym.

„Nu am nevoie de milă și nu caut să stârnesc compasiunea oamenilor”

Despre fosta soție, cu care s-a judecat în instanță, proces pe care l-a și câștigat, de altfel, cântărețul vorbește la fel de sincer.

ADVERTISEMENT

„Fosta soție s-a dovedit că nu prea are instincte materne și am luat decizia de comun acord ca ea să plece în străinătate, mai ales că și dorea foarte mult să scape de creșterea copilului, lucru care i se părea o povară. La scurt timp după ce a plecat, lucrurile s-au răcit, era firesc, știam asta, avea 19 ani, găsise libertatea…

Am dat-o în judecată pentru custodie, ne-am judecat ani de zile… Într-un final am „câștigat” și nu intru în detalii pentru că sunt lucruri pe care Angel, băiatul meu, le va afla la timpul potrivit”, continuă artistul.

ADVERTISEMENT

După ce a devenit tată, Karym a fost nevoit să se descurce singur: mama lui era plecată în străinătate, iar el a învățat să fie și mamă și tată pentru fiul său, îngerașul cu care se mândrește.

A stat cu fiul său și a trecut prin toate problemele de sănătate specifice micuților. Nopți nedormite, oboseală cruntă, răbdare la limite, dar în cele din urmă a realizat că nu a fost întâmplător nimic.

Karym vrea să le transmită oamenilor care luptă chiar și cu morile de vânt pentru a-i ajuta pe cei dragi să nu înceteze să lupte, ci să fie mai ambițioși și mai îndrăzneți, să spere chiar dacă de multe ori nu au ce pune pe masă, cum s-a întâmplat și în cazul său.

„Nu am nevoie de milă și nu caut să stârnesc compasiunea oamenilor, vreau că oamenii care trec prin aceste momente să nu și piardă speranța, să înțeleagă că nu sunt singuri, că nu sunt blestemați, așa cum credeam și eu în momentele când eram la pământ și simțeam că nu mai pot.

Să înțeleagă că nu toți oamenii se pot naște bogați, unii dintre noi trebuie să luptăm și asta nu este o rușine. Să te naști sărac nu este o alegere, alegerea o facem fiecare dintre noi… să luptăm sau să renunțăm!”, a încheiat Mircea.

ADVERTISEMENT
Tags: